Νέες μουσικές, νέα feelings, νέα όρεξη για την ζωή


Αν κάτι μας κρατάει «όρθιους» στην δύσκολη και πολυάσχολη καθημερινότητά μας, αυτό είναι η μουσική. Είναι ένας λόγος να σηκωνόμαστε το πρωί από το κρεβάτι, να κοιμόμαστε καλά πριν πέσουμε για ύπνο, ο λόγος που διασκεδάζουμε όταν βγαίνουμε έξω το βράδυ και γενικά που περνάμε καλά.

Τα καλά νέα είναι, ότι η μουσική σκηνή όλων των ειδών, είναι στο peak της αυτή την στιγμή. Τα inboxes των mails μας, του messenger, του viber και δεν ξέρω τι άλλο, είναι γεμάτα με links από το soundcloud και το youtube, από artists φρέσκους, οι οποίοι όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερο εξελίσσονται σαν καλλιτέχνες, άρα όλο και πιο νέο και ποιοτικό υλικό δημιουργούν, προσφέροντάς μας νέα ακούσματα και ερεθίσματα. Είτε αυτοί οι artists έκαναν 1 ώρα για να ηχογραφήσουν αυτό το track, είτε 1 εβδομάδα το θέμα είναι το αποτέλεσμα.

Σίγουρα, δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για έναν καλλιτέχνη, εκτός αν είσαι ο Young Thug και το μυαλό σου τρέχει χιλιάδες μίλια μπροστά και μπορείς να σκαρφιστείς ένα ολοκληρωμένο track μέσα σε 10 λεπτά…

Θέλει σκέψη και πολύ δουλειά για να φτάσει στα αυτιά μας, ένα νέο μουσικό project. Αλλά τι γίνεται αν δεν φτάσει αυτό στα αυτιά μας, όσο γρήγορα όσο θα ήθελε ένας καλλιτέχνης; Γιατί για π.χ. τα παρακάτω τραγούδια, παίζει και να μην τα έχεις ακούσει μέχρι τώρα, και να θέλουν λίγο περισσότερο τον χρόνο τους, μέχρι να κάνουν το… μεγάλο μπαμ. Και αυτά και οι artists που τα ερμηνεύουν.

Επειδή λοιπόν, έχω μια αδυναμία στα underdogs, παρακάτω σου παρουσιάζω 7 νέα tracks που χρειάζεται να… «σκάψεις» λίγο για να τα βρεις.

RYAN Playground- Prolongation

{youtube}yNlCxpozriU{/youtube}

Butter- For Kate I Wait (Ariel Pink cover)

{youtube}y39hzK1JrnY{/youtube}

Lil Uzi Vert & DJ Mustard-XO TOUR Llif3

{youtube}QurI7-t_tUQ{/youtube}

Blackmagic, Fetty Wap – Wonder

{youtube}RfBYiLr4HEU{/youtube}

Ye Ali ft. Izaïah-Refreshing

{youtube}AwyDRJGd_sA{/youtube}

Chaisley Lussier-Fast Love

Ακουσέ το εδώ.

Lone- Minds Eye Melody

{youtube}6U9P9Cqluo{/youtube}