Δεν έχει τέλος η κόντρα της Taylor Swift με τον Kanye West, τώρα μπήκε στη μέση και η Kim Kardashian


Δεν έχει τέλος η κόντρα της Taylor Swift με τον Kanye West, τώρα μπήκε στη μέση και η Kim Kardashian

Στη φωτογραφία βλέπετε την Taylor Swift και την Kim Kardashian από παλιότερες, αγαπημένες εποχές, οι οποίες όμως έχουν οριστικά πια τελειώσει.

Όλα τα έχει προκαλέσει ένας στίχος του Kanye West, εκείνος από το "Famous" που αναφέρεται στην Taylor Swift λέγοντας «I feel like me and Taylor might still have sex/I made that bitch famous». Η Taylor τώρα, που μπορεί να είναι ποπ σταρ μα δεν είναι καμιά γατούλα, έγινε έξαλλη με τον χαρακτηρισμό «bitch» και έχει συχνά καταφερθεί εναντίον του West σε δημόσιες εμφανίσεις.

Στη διαμάχη ενεπλάκη όμως και η Kim Kardashian, λέγοντας αρχικά πως έχει σε βίντεο τη συζήτηση του συζύγου της με την Taylor Swift, στην οποία την ενημερώνει για τον στίχο κι εκείνη δίνει το ΟΚ. Εν τέλει, όμως, αυτό που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω Snapchat είναι η καταγραφή μιας τηλεφωνικής συνδιάλεξης, όπου υποτίθεται ότι ο West ραπάρει στην Taylor το πρώτο μέρος του στίχου (χωρίς το επίμαχο «bitch», δηλαδή) κι αυτή του απαντά ευχαριστώντας τον, λέγοντας ότι είναι μια καλή επίδειξη φιλίας.

«Πού είναι λοιπόν το βίντεο όπου ο Kanye μου λέει ότι θα με αποκαλέσει «that bitch» στο τραγούδι του;», ρωτάει τώρα η Taylor Swift την Kim Kardashian. Δεν περιμένει όμως απάντηση: «Δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο, γιατί ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο», συμπληρώνει. Και τονίζει ξανά ότι ο West είχε υποσχεθεί να της παίξει ολόκληρο το "Famous" πριν το κυκλοφορήσει, κάτι που δεν έκανε ποτέ.

{youtube}p7FCgw_GlWc{/youtube}

 

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/57232-taylor-kanye-kim