Αυτό το καλοκαίρι έχει γεύση Bacardi


Αυτό το καλοκαίρι έχει γεύση Bacardi

 

To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το Bacardi μας προκάλεσε να μπούμε σε καλοκαιρινό mood, με το πρώτο κύμα δροσερών ξεχωριστών eventsτου Bacardi RUMIX - Summer Series!

 

Πρώτος σταθμός, η Μύκονος. Δύο μέρες, τέσσερα party γεμάτα ένταση, ανεβασμένη διάθεση, χορό, μουσική, μικρές και μεγάλες εκπλήξεις από την ομάδα του Bacardi και τους top mixologists!

 

8-Mykonos_VangelisPatsialos 2.jpg

 

Με το που φτάσαμε στον Πάνορμο και είδαμε τα λάβαρα του Bacardi ξέραμε ότι θα ζούσαμε κάτι διαφορετικό... Και ήταν αλήθεια...

Πανέμορφες, ολοζώντανες καλλίγραμμες «νυχτερίδες» μας έδειχναν το δρόμο για την πιο fun πλευρά του φετινού καλοκαιριού! Ποιος θα κρατήσει το χουλα-χουπ περισσότερη ώρα πάνω του; Ποιος θα μείνει στεγνός, γλυτώνοντας τις ριπές από τα νεροπίστολα; Ποιος θα κατάφερνε να πετάξει τη φουσκωτή μπάλα πιο μακριά?

 

Το Bacardi έβαλε στόχο να βγάλουμε το νεανικό μας εαυτό και τα κατάφερε!

 

8-Bacardi Social_FY 17_July_Final-17.jpg

 

 

To ίδιο βράδυ, συναντήσαμε το Bacardi στο Semeli the bar στη Χώρα.   

Δυνατή μουσική, κέφι και η ομάδα του Bacardi RUMIX να χορεύει και να φωτογραφίζεται με όλους σε τρισδιάστατα Ιnstagram frames. Δεν έλειψαν βέβαια τα αυθεντικά Bacardi Mojitos,  που απογείωσαν  γευστικά τη βραδιά.   

 

Κι επειδή, ο δυόσμος, η καστανή ζάχαρη, το lime και η μοναδική γεύση του Bacardi Rum είναι αρκετά για να αλλάξουν το σκηνικό, το απόγευμα της Κυριακής μεταμορφώθηκε σε ένα ξέφρενο beach party με πολύ χορό, αυθεντικά Bacardi cocktails και πολλά πολλά χαμόγελα στο Kalua στην Παράγκα!

 

8-ksisga;.jpg

 

Ο σκιτσογράφος του Bacardi αποτύπωνε πάνω στο χαρτί με μοναδικό τρόπο τα χαρούμενα πρόσωπα των Bacardistas χαρίζοντας στον καθένα τη δική του προσωπική καρικατούρα. Τα δροσερά Bacardi Mojitos συνόδευαν hand-made tattoos στα χρώματα του Bacardi σφραγίζοντας έτσι την απόλαυση.

 

Το Sunday warm-up έδωσε αργότερα τη θέση του στο δυνατό beat στο Dome Club:  Xορευτική μουσική, με τα τελευταία hits να μιξάρονται με κλασσικές επιτυχίες, όπως ακριβώς μιξάρει το Bacardi την Κουβανέζικη καταγωγή του με τη δημιουργικότητα του κάθε Bartender.

 

8-Bacardi Social_FY 17_July_Final-19.jpg

 

Το Bacardi απέδειξε άλλη μια φορά ότι είναι συνώνυμο της ξενοιασιάς και των high energy στιγμών.  Αναπόσπαστο μέλος της παρέας, ανεβάζει τη  διάθεση, σηματοδοτώντας την πραγματική διασκέδαση!

 

Σε κάθε ένα από τους σταθμούς του BacardiR UMIX - Summer Series, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε στο ρυθμό του Bacardi Rum μέσα σε μια ατμόσφαιρα που θα ξεχειλίζει από έντονο beat, όμορφα πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις!

 

Μπείτε στη σελίδα του Bacardi στο Facebook και στο Instagram και ενημερωθείτε για το πού και το πώς του επόμενου Bacardi RUMIX - Summer Series party και δείτε όλα τα hot στιγμιότυπα του τριημέρου στη Μύκονο με #BacardiRUMIX.