Μεταξύ άλλων συναυλίες, ρεμπέτικα γλέντια, θεατρικά, πάρτι με djs


Μεταξύ άλλων συναυλίες, ρεμπέτικα γλέντια, θεατρικά, πάρτι με djs

 

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» έκλεισε τρία χρόνια ζωής και το γιορτάζει με τους αναγνώστες της, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, στη γειτονιά της, γύρω από την πλατεία Καρύτση. Σε επτά σημεία της περιοχής, στο κέντρο της Αθήνας, θα έχει συναυλίες, ρεμπέτικα γλέντια, θεατρικά, πάρτι με djs. Όλα σε χώρους γύρω από τα γραφεία της «Εφ.Συν.» και σε ειδική συμφωνία για τις τιμές των ποτών, να είναι παντού πιο χαμηλές, ειδική προσφορά για όλους τους αναγνώστες της. Τρία ευρώ το ποτήρι κρασί, πέντε ευρώ τα πιο... βαριά ποτά. Η είσοδος είναι παντού δωρεάν, χωρίς εισιτήριο, τόσο στις συναυλίες όσο και στα θεατρικά έργα. 



* Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών (Παπαρρηγοπούλου 5-7) - ώρα 19:00 
Η θεατρική παράσταση «Julius» του Κωνσταντίνου Χατζή, με την Αγλαΐα Παππά και τον Γιάννη Χαρτοδιπλωμένο. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις - κλείστε τις θέσεις σας με ένα τηλέφωνο στο 211 1045000. 



* «Barley Cargo», Κολοκοτρώνη 6 (τηλ. 210 3230445 για κρατήσεις) - ώρα 21:00 
Live: Θάνος Μικρούτσικος. Μαζί του στο τραγούδι θα είναι η Αφροδίτη Μάνου και ο Κώστας Θωμαΐδης. Μετά τη συναυλία, μουσική θα επιλέγει ο Ξενοφώντας Ραράκος, ραδιοφωνικός παραγωγός του «Μελωδία 99,2». Η «Εφ.Συν.» κερνάει στους αναγνώστες της και την πρώτη μπίρα που θα πιουν (ελληνική, μάλιστα, τη «Νήσος»). 



* «Ημεροδρόμος», Πραξιτέλους 6 - ώρα 22:00 
Live: KollektivA με πολιτικά τραγούδια, από το «Bella Ciao» μέχρι... αντάρτικα. Τη σκυτάλη μετά παίρνει ο Σπύρος Γραμμένος, στο ίδιο μουσικό και πολιτικό μοτίβο. 



* «Toy Cafe», Καρύτση 10 - ώρα 22:00 
Πάρτι, με τη μουσική να αναλαμβάνουν συνηθισμένοι αλλά και κάπως... ασυνήθιστοι djs. Στα πικάπ θα βρίσκονται οι Ιωάννα Παππά (ηθοποιός), Μαριέττα Φαφούτη (τραγουδίστρια), Γιώργος Μουχταρίδης (Pepper 96,6) και Αφροδίτη Σημίτη (Join Radio). 



* «Servante», Καρύτση 3 - ώρα 22:00 
Τραγούδια θα επιλέγουν συντάκτες της εφημερίδας. 



* «Πρίζα», Χρήστου Λαδά 1 - ώρα 22:00 
Η «Εφ.Συν.» ενώνει δυνάμεις με τον «105,5 Στο Κόκκινο». Μουσική θα επιλέγουν ο Μάκης Μηλάτος, η Θάλεια Καραμολέγκου και ο Θανάσης Μήνας. 



* «Black Duck» (Χρήστου Λαδά 9, τηλ 210 3234760 για κρατήσεις) - ώρα 23:00 
Ρεμπέτικο γλέντι με την Μαριώ και την κομπανία της σε ειδικά για την περίσταση φθηνές τιμές, 14 ευρώ το μπουκάλι κρασί και 60 ευρώ τα μπουκάλια ουίσκι, βότκα κ.λπ. 



Για όλες τις πληροφορίες στο www.efsyn.gr και στο 211 1045000.