Μια εκρηκτική χιπ χοπ μάζωξη


Μια εκρηκτική χιπ χοπ μάζωξη


Η ανεξάρτητη ραπ κοινότητα και οι φίλοι του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα θέλοντας να τιμήσουν το πρόσωπο του, επιλέξανε κάθε χρόνο στην θλιβερή αυτή επέτειο, να συνεχίσουν στη μνήμη του την διοργάνωση του Rap Monsters Festival, ενός μουσικού γεγονότος που ξεκίνησε ο ίδιος ο Killah P το 2012 και κατάφερε να κάνει θεσμό.

Για αυτό αύριο Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη θα μαζευτούν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής από τις 21:00 για να τιμήσουν τη μνήμη του και να δείξουν πως το ελληνικό χιπ χοπ στέκεται ενωμένο απέναντι σε τέτοια φαινόμενα. Επί σκηνής θα βρεθούν μεγάλα ονόματα του χώρου όπως ο 12ος Πίθηκος, ο MC Yinka, οι JK1 και Eversor και άλλοι, για μια συναυλία που θα ξεσηκώσει όσους βρεθούν σε αυτήν.

Λόγω της μεγάλης «αναφοράς» που γίνεται στο πρόσωπο του εκείνες τις μέρες από διάφορους πολιτικούς χώρους και διοργανώσεις, ξεκαθαρίζουν στο δελτίο τύπου της συναυλίας ότι το συγκεκριμένο μουσικό φεστιβάλ δεν συνδιοργανώνεται με κανένα πολιτικό σχήμα, αφού εξ’ αρχής δεν είχε ποτέ πολιτικό χαρακτήρα αλλά σκοπός του ήταν να αναδείξει την ραπ κοινότητα και κουλτούρα μέσω της κοινωνικής αλληλεγγύης (HIP HOP 4 A REASON).

Η συναυλία της Παρασκευής θα ξεκινήσει στις 21:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Τα έξοδα που προκύπτουν για τη διοργάνωση (ήχος, σκηνή, φώτα, εκτυπώσεις, κ.α) θα καλυφθούν από το μπαρ και από την πώληση ενός αναμνηστικού t-shirt. Σκοπός των διοργανωτών είναι αφού καλυφθούν αυτά, να μαζευτεί ένα ποσό ώστε την επόμενη μέρα να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να σταλούν στα σημεία υποδοχής μεταναστών. Είναι σαφές ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στο φεστιβάλ ή στην διοργάνωση του το κάνουν αφιλοκερδώς. Αναλυτικά θα αναρτηθούν και στον επίσημο ιστότοπο του φεστιβάλ όλα τα οικονομικά με φωτοτυπημένες αποδείξεις.


9-11954721_897641250314515_5673625466708435991_n.jpg