Ξεκίνημα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου


Ξεκίνημα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου

 

Με την άμμο ακόμα να κυλάει στις πατούσες της, η Σχολή Αφρικανικού Χορού και Κρουστών, Seli Kanou, μαζεύει σιγά – σιγά τις πετσέτες της από την παραλία και ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της και να υποδεχθεί όλους εσάς και πάλι για το ξεκίνημα της νέας μας σεζόν, με μια σημαντική αλλαγή:

Από αυτή τη χρονιά η Σχολή Seli Kanou θα συμμετέχει και θα χρησιμοποιεί τους ανανεωμένους χώρους του PLAYGROUND for the arts, στο πλαίσιο του προγράμματος συγκατοίκησης Artistic Hub. Με αυτό τον τρόπο, θα έχουμε την ευκαιρία να αναμειχθούμε και με άλλους καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες.

Έτσι, η πόρτα αυτή τη φορά θα ανοίξει από το Βοτανικό απ’όπου πλέον, θα συναντιόμαστε για να κάνουμε όλοι μαζί αυτό που αγαπάμε.

Ο αφρικανικός χορός και τα αφρικανικά κρουστά της Σχολής Seli Kanou, θα ηχήσουν και πάλι, συμπληρώνοντας και τα υπόλοιπα μαθήματα της σχολής: Σύγχρονος αφρικανικός χορός, Body Music and Voice, η Γυμναστική της Άννας αλλά και η χορωδία με αφρικανικά τραγούδια.

Ξεκίνημα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 με την καθιερωμένη πλέον δωρεάν εβδομάδα ανοιχτών μαθημάτων, όπου η σχόλή θα περιμένει όλους, παλιούς και καινούργιους για να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να παίξουμε τους αγαπημένους μας ρυθμούς από τη Δυτική Αφρική.

Σύντομα, θα ανακοινωθούν νεότερα για τα ειδικά τμήματα για παιδιά.

Official website Seli Kanou


Facebook profile Seli Kanou

Official facebook page Seli Kanou