Mη χάσεις επίσης το workshop με τον b-boy Cico


Mη χάσεις επίσης το workshop με τον b-boy Cico


Το Red Bull BC One επιστρέφει στον "τόπο του εγκλήματος", με ένα Cypher στο stage του Acro Club, στις 21 Μαρτίου.16 B-boys θα δώσουν τα πιο εντυπωσιακά powermoves τους σε 1-on-1 battles διεκδικώντας την πρόκριση στον ημιτελικό της Ανατολικής Ευρώπης, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, στις 5 Σεπτεμβρίου. Επόμενο βήμα, ο Παγκόσμιος Τελικός της Ρώμης στις 14 Νοεμβρίου.

Οι προκριματικοί για τις έξι ανοιχτές θέσεις ξεκινούν την ίδια μέρα στις 16:00, στο Acro!

Οι MCs Τάκι Τσαν, Εισβολέας και Iratus μετράν αντίστροφα καθώς μετά τους b-boys, θα παραλάβουν το stage για ένα αξέχαστο after-party!

Αυτή η μαγική βραδιά θα έχει απ’ όλα: εντυπωσιακά battles, εκρηκτικό στιλ και ένα φανατικό κοινό που θα απολαύσει τους καλύτερους b-boys της Ελλάδας, τον 12ο Πίθηκο σε ρόλο host, τον DJ Kid Stretch στα decks.

Για εκείνους που θα έδιναν τα πάντα για να πάρουν μέρος στον παγκόσμιο breaking διαγωνισμό, τίποτα δεν έχει τελειώσει. 6 θέσεις από τη χρυσή 16αδα παραμένουν ανοιχτές για τους B-boys που θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους ανοιχτούς προκριματικούς της ίδιας ημέρας, στις 16:00, στον ίδιο χώρο, ενώ προσκεκλημένοι είναι 8 b-boys όπως επιλέχθηκαν από τις top 4 breaking ομάδες της χώρας και νικητές του Red Bull BC One Greece Cypher 2012 και 2014, Zoob και Onel αντίστοιχα.

Σε ρόλο κριτών θα εμφανιστούν οι b-boys Cico (Ιταλία), Bootuz (Ρωσία) και Niek (Ολλανδία). Ο Cico, μέλος του crew Red Bull BC One All Stars, θα μοιραστεί τα breaking tips του με την ελληνική κοινότητα σε ένα workshop την Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 20:00 στο Artower Hall. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη!

Μείνε συντονισμένος για τον 'Δωδεκάλογο του B-boy' από τον 12ο Pithiko την άλλη εβδομάδα!

Αναλυτικά η λίστα των 10 invited Β-boys:

1.Zerow (Dead Prezz)
2.Tsilismile (Dead Prezz)
3.Kool Bill (Waveomatics)
4.Flame (Waveomatics)
5.Cut 1 (Lucky Dice/ Definition 360)
6.Raider (Definition 360)
7.Pyro (Black Out)
8.Mighty Jim (Black Out)
9.Onel (Breakers Without Fear/Black Out)
10.Zoob (Mad Squad)
+ 6 Wildcards

 

Facebook event: http://www.facebook.com/events/328488807345264