Ο ραπερ και το "σκαθάρι"


Ο ραπερ και το "σκαθάρι"

Ο Kanye West είναι γνωστό ότι δεν υπακούει σε νόμους και κανόνες. Αποφάσισε έτσι να απελευθερώσει στο internet, τη βραδιά που πολλοί άνθρωποι στο πλανήτη γιορτάζανε την έλευση του νέου χρόνου, ένα καινούργιο του τραγούδι, χωρίς καμία προειδοποίηση ή προγραμματισμό.

Το “Only One” που βρίσκει τον δημοφιλή rapper να συνεργάζεται με τον θρύλο της μουσικής Paul McCartney, δείχνει μια ραγδαία αποχώρηση από τον βίαιο, πειραματικό ήχο του προηγούμενου δίσκου του Kanye, το Yeezus. Αντίθετα δείχνει μια επιστροφή για τον καλλιτέχνη στο ηχητικό ύφος της παλαιότερης κυκλοφορίας του 808s & Heartbreak, το οποίο θεωρείται από αρκετούς ως η πιο αδύναμη στιγμή της δισκογραφίας του.

 

kanye-west-and-paul-mccartney-s-alleged-collaboration-piss-on-your-grave-leaks.jpg

 

Το τραγούδι δεν έχει γίνει γνωστό αν θα συμπεριλαμβάνεται στον επόμενο δίσκο του Kanye West, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν φήμες πριν μερικούς μήνες πως οι δυο μουσικοί δούλευαν πάνω σε τουλάχιστον ένα ακόμα τραγούδι μαζί, με τίτλο “Piss On Your Grave”.

Στο μεταξύ εσείς μπορείτε να ακούσετε το “Only One”, που μέχρι στιγμής έχει διχάσει το κοινό στα social media, στο link που ακολουθεί και να σχηματίσετε τη δική σας άποψη επ’ αυτού.

 

“Only One”