Το επιβεβαιώνει ο ίδιος


 

 

Το επιβεβαιώνει ο ίδιος

 

Πριν από λίγους μήνες ο Phil Rudd συνελήφθει μέσα στο σπίτι του στην Αυστραλία με την κατηγορία ότι προσέλαβε επαγγελματία δολοφόνο για να σκοτώσει δύο ανθρώπους. 

 

Και μπορεί να απαλλάχθηκε γρήγορα από την κατηγορία αυτή αλλά ακόμα εκκρεμεί η δική για την υπόθεση της απειλής κατά τη ζωή τρίτων και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

 

Πρόσφατα λοιπόν ο γνωστός ντράμερ, που αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι την ημερομηνία της δίκης, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να μιλήσει και να βάλει ορισμένα πράγματα...στη θέση τους. 

 

Στην τελευταία συνέντευξη του στο δίκτυο ONE News ο Rudd δήλωσε ότι «Οι κατηγορίες είναι γελοίες. Μαζεύτηκε πολύ τυρί στo πιάτο και όλοι οι ποντικοί θέλουν ένα κομμάτι. Έτσι είναι η ζωή, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που παρουσιάζουν. Θα ξαναγυρίσω για να δουλέψω με τους AC/DC. Δεν με νοιάζει σε ποιόν αρέσει και σε ποιόν όχι».

 

Και σε περίπτωση που κάποιος από εσάς δεν έχει πειστεί, ο Rudd έχει ένα πολύ δυνατό επιχείρημα για να σβήσει κάθε πιθανή αμφιβολία: «Εμένα να ακούτε. Είμαι καλός άνθρωπος και πολύ καλός drummer». Όχι δεν είναι αυτό το πολύ δυνατό επιχείρημα, αλλά το εξής: « Ρωτήστε τον Angus Young, θα σας πει το ίδιο». Eντάξει, Phil, με αυτό να πας στο δικαστήριο και θα σε αθωώσουν πριν καν γίνει η δίκη.