Όχι, δεν ήταν λόγω χαμηλής προσέλευσης


 

Όχι, δεν ήταν λόγω χαμηλής προσέλευσης

 

Στο Philadelphia's Academy Of Music έπαιξε την Κυριακή το βράδυ ο Bob Dylan μπροστά στο πιο μικρό κοινό που έχει παίξει ποτέ. 

 

Ο διάσημος τραγουδοποιός εμφανίστηκε μόνο για τα αυτιά και τα μάτια του τεράστιου φαν του Fredrik Wikingsson, ο οποίος είχε την τύχη να κάτσει ολομόναχος στην δεύτερη σειρά του θεάτρου και να τον απολαύσει. 

 

Η συναυλία είχε φυσικά και μία αφορμή αφού δόθηκε σε πλαίσια της Σουηδικής σειράς ταινιών με τον τίτλο "Experiment Ensam", δηλαδή «Eμπερία Για Έναν». Η ιδέα πίσω από το εν λόγω project είναι να αποτυπώσει τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις του ανθρώπου εκείνου που βλέπει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη να παίζει ζωντανά μόνο για τον ίδιο.

 

 

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, o Dylan έπαιξε το "Heartbeat" του Buddy Holly, το "Βlueberry Hill" του Fats Domino και το "Ιt's Too Late (She's Gone)" του Chuck Wills. Όσο για τον τυχερό θαυμαστή του, αυτός λίγο μετά το live δήλωσε πως τον πόνεσε το σαγόνι του από το πλατύ χαμόγελο που είχε στο πρόσωπο του όση ώρα έβλεπε το ίνδαλμα του.