Kυκλοφόρησε το βίντεο του "Louder Than Words"


 

Kυκλοφόρησε το βίντεο του "Louder Than Words"

 

Στo καινούργιο άλμπουμ των Pink Floyd, "Τhe Endless River", στίχους ακούς μόνο στο "Louder Than Words" στο τελευταίο τραγούδι του δίσκου και - απ' ό,τι φαίνεται - το τελευταίο τραγούδι του συγκροτήματος, γενικότερα. 

 

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον ίδιο τον Gilmour το "The Endless River" θα ρίξει την αυλαία για τους Pink Floyd αφού «Όσα αξίζουν, είναι εκεί μέσα. Το να προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε θα σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε υλικό που ήταν καλό αλλά κατώτερο σε ποιότητα. Αυτό για μένα δεν είναι αρκετό».

 

Πάντως το βίντεο για το " Louder Than Words" κυκλοφόρησε ήδη σε σκηνοθεσία του Po Powell, ενώ ενώ το βασικό μέρος των γυρισμάτων έγινε στα σύνορα μεταξύ Καζακστάν και Ουζμπεκιστάν, κοντά στην λίμνη Αράλη. 

 

 

«Είχα την συγκεκριμένη ιδέα όταν είδα την εικόνα μερικών σκουριασμένων πλοίων την άμμο, εκεί που κάποτε υπήρχε το ποτάμι. Το ποτάμι έχει πια συρρικνωθεί καταστρέφοντας την αλιεία και πόλεις ολόκληρες,» σχολίασε ο Powell και συνέχισε «Ήταν ένα ταξίδι που διήρκεσε περίπου 18 ώρες. Τα πλοία βρίσκονται σε απόσταση ακόμη 2 ώρες πιο μακριά, οδηγώντας σε ανώμαλους δρόμους που έχουν χαραχθεί εκεί που βρισκόταν παλιά η θάλασσα. Ο καιρός ήταν κακός – χιόνιζε για αρκετή ώρα και μετά ψύχρανε με το θερμόμετρο να πέφτει στους μείον 10 βαθμούς, κάνοντας παγωνιά με ανέμους. Αυτό βασικά που δεν χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή. Παρόλα αυτά ο ήλιος έλαμπε για μερικές ώρες κάθε μέρα και κινηματογραφούσαμε σαν να εξαρτιόταν όλες μας οι ζωές από αυτό».

 

 

{youtube}Ezc4HdLGxg4{/youtube}