Talib Kweli, 9th Wonder & Pharoahe Monch ενώνουν δυνάμεις σε ένα νέο χιπ χοπ σούπερ γκρουπ


 

Talib Kweli, 9th Wonder & Pharoahe Monch ενώνουν δυνάμεις σε ένα νέο χιπ χοπ σούπερ γκρουπ

 

Τα ψου-ψου-ψου είχαν αρχίσει ήδη από τον Ιούλιο, όταν το hashtag #Indie500 εμφανίστηκε ταυτόχρονα στους Twitter λογαριασμούς του Talib Kweli, του Pharoahe Monch και του 9th Wonder. Και τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα των εξηγήσεων.

 

Με ανακοινώσεις που περισσότερο μοιάζουν με μανιφέστο αλλαγής και με μια σκόπιμη πρόθεση να ταραχτούν διάφορα στάσιμα νερά, οι τρεις ράπερ ανακοίνωσαν τη δημιουργία της Indie 500 κολεκτίβας και ήδη κάμποσοι fans του εναλλακτικού χιπ χοπ έχουν θέσει τον πήχη των προσδοκιών ψηλά, όσον αφορά τα όσα περιμένουν από το νέο σούπερ γκρουπ.

 

Συγκεκριμένα, ο 9th Wonder έκανε λόγο για μια συνέχεια αυτού που ονομάστηκε «κλασικό χιπ χοπ», μιλώντας για έναν συνδυασμό καλής μουσικής και καλών στίχων, ο οποίος φιλοδοξεί να πάρει τη σκυτάλη από καλλιτέχνες σαν την Erykah Badu, τη Jill Scott και τους Slum Village. Ο δε Pharoahe Monch το έθεσε και σε ένα ευρύτερο επίπεδο, μιλώντας για τη φιλοδοξία τους να εμπνεύσουν τις νεότερες γενιές «όχι μόνο να ραπάρουν, μα να αρχίσουν και τις δικές τους συμπράξεις, τις δικές τους εταιρείες». 

 

 

Καλά νέα, το δίχως άλλο, εμείς ωστόσο θα περιμένουμε ν' ακούσουμε και τη μουσική...

 

{youtube}C_amNXW0I0w{/youtube}