Ο Damon Albarn αποκαλύπτει πότε να τον περιμένουμε


 

Ο Damon Albarn αποκαλύπτει πότε να τον περιμένουμε

 

Αφού ολοκλήρωσε την συναυλία του στη Μελβούρνη ο Damon Albarn έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή The Sydney Morning Herald μιλώντας για τον πρώτο σόλο δίσκο του, ο οποίος κυκλοφόρησε φέτος, και κάνοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη: πως το επόμενο άλμπουμ του θα είναι με τους Gorillaz. 

 

Σύμφωνα με τον Albarn το συγκρότημα βρίσκεται στην διαδικασία να ξαναπάρει σιγά-σιγά μπροστά και ο ίδιος ελπίζει πως θα μπορέσουν να έχουν τον δίσκο έτοιμο μέσα στο 2016. 

 

Πάντως σχετικά πρόσφατα ο Albarn είχε ξαναερωτηθεί σχετικά με ένα πιθανό comeback των Gorillaz και τότε είχε απαντήσει αρκετά απόλυτα και αρνητικά λέγοντας πως κάτι τέτοιο είναι «εξαιρετικά απίθανο». Φαίνεται λοιπόν πως τα πράγματα άλλαξαν για τους Gorillaz κάπως απότομα με τον Damon να τους αποκαλεί πλέον «το αγαπημένο μου project»...

 

 

Όσο για τους Blur ο δημοσιογράφος κατάφερε να πάει την κουβέντα και προς τα εκεί και ο διάσημος τραγουδοποιός αυτή τη φορά δεν απέκλεισε τίποτα: «Μπορεί να υπάρξει κάτι καινούργιο από Blur στο μέλλον. Αλλά τώρα δεν είναι το μέλλον, είναι το παρόν».