O Roger Waters τα έχει πάρει λιγάκι στο κρανίο...


 

O Roger Waters τα έχει πάρει λιγάκι στο κρανίο...

 

Με μία οργισμένη επίσημη ανακοίνωση που κυκλοφόρησε εχθές ο Roger Waters διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να συμμετέχει και αυτός στον επερχόμενο δίσκο των Pink Floyd "The Endless River". O Waters δημοσίευσε το γράμμα στο Facebook μετά από πολλά μηνύματα θαυμαστών του οι οποίοι των ρωτούσαν πόσο μεγάλη θα είναι η συμμετοχή του στο άλμπουμ. 

 

«Υπάρχουν άνθρωποι που πιάνουν τη γυναίκα μου και την ρωτάνε για τον δίσκο που θα βγάλω τον Νοέμβριο. Ποιον δίσκο; Δεν βγάζω δίσκο, προφανώς έχουν μπερδευτεί. Ο David Gilrmour και ο Nick Mason βγάζουν. Λέγεται "Endless River". Ο David και ο Nick αποτελούν το συγκρότημα Pink Floyd. Εγώ από την άλλη δεν είμαι στους Pink Floyd. Έφυγα από τους Pink Floyd το 1985, πριν από 29 χρόνια, και από τότε δεν είχα καμία σχέση ούτε με το "Μοmentary Lapse of Reason", ούτε το "Division Bell" αλλά ούτε και με τις περιοδείες των Pink Floyd το 1987 και το  1994. Έτσι δεν έχω και καμία σχέση με το "Endless River" . Δεν είναι πυρηνική φυσική, παιδιά. Καταλάβετε το επιτέλους!».

 

 

Το "The Endless River" θα περιέχει και κομμάτια που είχαν ηχογραφηθεί με τον Richard Wright πριν αυτός φύγει από τη ζωή το 2008. Φαίνεται, πως είναι πιο εύκολα ακόμα και να «αναστήσεις» κάποιον από το να πείσεις τον Waters να δουλέψει ξανά με τον Gilmour...