...για μία μόνο εμφάνιση


 

...για μία μόνο εμφάνιση

 

Ο πρώην μπασίστας των Queens Of The Stone Age Νick Οliveri επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στο γκρουπ για μία μόνο εμφάνιση διάρκειας 6 συνολικά τραγουδιών, στο ανκόρ της συναυλίας που θα δώσει το συγκρότημα ανήμερα του Halloween στο The Forum του Λος Άντζελες.

 

Ο Oliveri μίλησε στο NME και εξήγησε πως ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Josh Homme του τηλεφώνησε και του  ζήτησε την συγκεκριμένη guest εμφάνιση: «Ο Josh μου πρότεινε να παίξω έξι κομμάτια με τους Queens, κάτι σαν ανκόρ. Κατά κάποιο τρόπο θα είναι reunion αλλά χωρίς να είναι ακριβώς reunion. Θα παίξω μπάσο και θα τραγουδήσω μερικά τραγούδια στο τέλος της συναυλίας. Πιστεύω πως είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά».

 

Βέβαια όταν τον ρώτησαν αν η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο live προετοιμάζει το έδαφος για την μόνιμη επιστροφή του στο γκρουπ o Οliveri πέταξε έντεχνα το μπαλάκι στον Homme σχολιάζοντας: «Όλα εξαρτώνται από τον Josh. Δικό του είναι το συγκρότημα και για τι αποφάσεις θα ληφθούν πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Έχω ξαναεμφανιστεί σε συναυλίες των Queens, έχω πάει και τον έχω πιάσει ρωτώντας αν θέλει να ανέβω μαζί τους στην σκηνή  για λίγο κάτι που δεν έγινε ποτέ. Αυτή τη φορά δεν πήγα και ήρθε αυτός».

 

 

Έτσι είναι Nick, ο,τι έχεις σπάνια το εκτιμάς.