Η Beyonce και ο Jay Ζ γυρίζουν ταινίες μικρού μήκους


 

Η Beyonce και ο Jay Ζ γυρίζουν ταινίες μικρού μήκους

 

Λίγοι ξέρουν το μάρκετινγκ όπως αυτοί. 

Pixel

 

Το ζευγάρι που αυτό το καλοκαίρι μας έμαθε τι πάει να πει να παίζεις ομαδικά κι οργανωμένα ακόμη κι όταν προσποιείσαι χωρισμό συνεχίζει ακάθεκτο τα καλλιτέχνικα του σχέδια και γίνεται για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό αντικείμενο συζήτησης γι' αυτά. 

 

Με τα trailers του επικείμενου μουσικού ντοκιμαντέρ το οποίο γυρίστηκε στα πλαίσια της κοινής τους περιοδείας Οn the Run να έχουν ήδη κυκλοφορήσει, υπήρξε ένα συγεκριμένο σημείο σε ένα από αυτά που έχει συγκεντρώσει από εχθές ολόκληρο το ενδιαφέρον.

 

Η Beyonce ντυμένη με βραδινή τουαλέτα και σε ασπρόμαυρο φιλμ νουάρ σκηνικό τραγουδάει μέσα από καπνούς τσιγάρων στον Jay Z το "Bang Bang (My Baby Shot Me Down)" της Nancy Sinatra, ένα τραγούδι που διασκεύασαν άλλωστε και στους τελευταίους σταθμούς της περιοδείας τους.

 

Και παρόλο που τα άμεσα συμπεράσματα ήταν πως η διάσημη τραγουδίστρια στέλνει μ' αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα στον σύζυγο της που την πλήγωσε η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική αφού το ζευγάρι σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Dikayl Rimmasch έχει απλώς γυρίσει μια σειρά τριών ταινιών μικρού μήκους με τον τίτλο "Bang Bang" με ανάλογη ατμόσφαιρα και κλίμα που παραπέμπει στην αισθητική ταινιών του Jean -Luc Godard. 

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του Rimmasch ο Jay Z και η Beyonce θέλησαν να αιχμαλωτήσουν στα κλιπάκια τους αυτά «την μαγική ατμόσφαιρα του κινηματογράφου» αλλά και να τα δέσουν με το γενικότερο concept της περιοδείας τους που ήταν εμπνευσμένο από του Bonnie και Clyde. Όσο γι' αυτό κάτι καταλάβαμε...

 

 

To δεύτερο μέρος της τριλογίας κυκλοφορεί σήμερα ενώ το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου. 

 

{youtube}ab5lw2j1m98{/youtube}