O πρώην κιθαρίστας των Primal Scream έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών


 

O πρώην κιθαρίστας των Primal Scream έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών

 

Έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή ο πρώην κιθαρίστας των Primal Scream, Robert 'Throb' Young. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Guardian ο Young πέθανε την Τρίτη που μας πέρασε και τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά αν και η αστυνομία δεν έχει κρίνει την υπόθεση ως«ύποπτη».

 

Τα νέα έγινα γνωστά μέσω του εκπροσώπου του συγκροτήματος και λίγες ώρες αργότερα ο Bobby Gillespie και ο Andrew Innes έδωσαν στην δημοσιότητα μια δήλωση με την οποία αποχαιρέτησαν τον φίλο και συνεργάτη τους.

 

«Χάσαμε τον σύντροφο και τον αδελφό μας Robert Young. Έναν όμορφο και ευαίσθητο άνθρωπο. Ήταν ένα αναντικατάστατο ταλέντο που εκτιμήθηκε βαθιά από του ωμότιμους του. Ήταν ένας πραγματικός ροκ εν ρολίστας και περπάτησε τον δρόμο μέχρι το τέλος. Στο χέρι του είχε κάνει τατουάζ τις λέξεις "Heart & Soul' και είμαι σίγουρος ότι το είχε γράψει και στην καρδιά του».

 

Πολλοί διάσημοι μουσικοί και καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν με διάφορους τρόπους τον Young μέσω social media, ανάμεσα τους και ο Liam Gallagher και ο Irvine Welsh. 

 

O Rober Young είχε αποχωρίσει από το συγκρότημα το 2006 επικαλούμενος προβλήματα στην προσωπική του ζωή.