Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη


Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη

 

Το τρίτο live του CU ONSTAGE είναι γεγονός και αυτή τη φορά φιλοξενείται στη σκηνή του Reworks Festival στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου. Νικητής του 3ου CU ONSTAGE αναδείχτηκε ο dj MAGEO , ο οποίος θα ανοίξει με το deep house και tech dj set του, το Reworks Warehouse CUStage. 

Pixel

 

Το CU, υποστηρίζοντας το Reworks Festival, το οποίο κλείνει φέτος τα 10 του χρόνια και αναμένεται να είναι πιο δυνατό από ποτέ, δίνει την ευκαιρία στον νικητή του διαγωνισμού CU ONSTAGE, να εμφανιστεί σε ένα από τα πιο πετυχημένα φεστιβάλ της Ελλάδας, αλλά και παγκοσμίως και να παίξει δίπλα σε καλλιτέχνες με διεθνή αναγνώριση.

 

Κατά τη διάρκεια του Reworks Festival, πέρα από τα μουσικά happenings, στους χώρους του φεστιβάλ θα βρίσκεται όλες τις ημέρες και το CU pop up t-shirt bike, στο οποίο θα τυπώνονται εντελώς δωρεάν t-shirts με στάμπες και σχέδια που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το 10ο Reworks Festival.

 

Το CU όμως, εκτός από τους νέους μουσικούς και το φεστιβάλ, στηρίζει και την επιθυμία όσων θέλουν να βρεθούν στο Reworks. Μπαίνοντας στο facebook.com/VodafoneCU , και κάνοντας tag έναν φίλο τους σε comment στο post του διαγωνισμού, παίρνουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει με δώρο 15 διπλές προσκλήσεις. O διαγωνισμός έχει διάρκεια μέχρι 14 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στην σελίδα του CU στο facebook.  

 

Περισσότερες πληροφορίες  για το διαγωνισμό CU ONSTAGE, υποβολές συμμετοχών & ημερομηνίες των συναυλιών: www.vodafonecu.gr/cu-onstage

Περισσότερες πληροφορίες για το Reworks Festival: www.reworks.gr