«Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να συνεχίσουμε»


 

«Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να συνεχίσουμε»

 

Νωρίς εχθές το απόγευμα οι Σουηδοί The Knife ανακοίνωσαν πως σκοπεύουν να διακόψουν την κοινή τους πορεία αμέσως μετά την περιοδεία τους που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Pixel

 

Κι ενώ το πρωί στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος αναφερόταν απλά ότι η επικείμενη, ευρωπαϊκή τουρνέ πρόκειται να είναι η τελευταία για το γκρουπ δεν διευκρινιζόταν αν θα ήταν η τελευταία στα πλαίσια της προώθησης του άλμπουμ "Shaking the Habitual" ή η τελευταία γενικώς.

 

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, η Karin Dreijer αποκάλυψε στο Dazer πως οι Knife έχουν πάρει την απόφαση να διαλυθούν κάτι που θα συμβεί μετά το τέλος των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, στα μέσα του Νοέμβρη.

 

«Μόλις τελειώσουμε την περιοδεία στα μέσα Νοεμβρίου θα σταματήσουμε. Είναι η τελευταία μας περιοδεία και δεν έχουμε καμία υποχρέωση να συνεχίσουμε. Είναι κάτι που πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο αν περνάμε καλά». 

 

 

Όσο για το τι θα κάνουν τα αδέλφια Dreijer μετά την διάλυση των Knife, η Karin σχολίασε πως αυτό είναι κάτι που δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα. Παρ' όλα αυτά, ο Olaf Dreijer σκοπεύει να συνεχίσει να δουλεύει πάνω σε νέο υλικό με τον Τυνήσιο μουσικό Hoywaida Hedfi.