Οι Δαιμονία Νύμφη και οι Shattered Hope στο ARTmania Festival Sibiu 2014.


 

Οι Δαιμονία Νύμφη και οι Shattered Hope στο ARTmania Festival Sibiu 2014.

 

Ξεκίνησε χθες το ένατο κατά σειρά ARTmania Festival στο Sibiu της Τρανσυλβανίας (Ρουμανία), στο μουσικό σκέλος του οποίου περιλαμβάνονται φέτος και δύο ελληνικές μπάντες. 

Pixel

 

Οι συναυλίες θα λάβουν χώρα Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Αυγούστου, ξεκινώντας από το μεσημέρι και φτάνοντας μέχρι αργά τη νύχτα. Το φεστιβάλ διαθέτει 4 χωριστές σκηνές (Vampires' Den, Large Square, Brukenthal Stage και Altemberger Stage) και στο line-up βρίσκει κανείς, μεταξύ άλλων, τον Peter Hammill, τους Diary Of Dreams, τους 65daysofstatic, τους Rage, τους Therion και τον Hauschka.

 

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μας είναι πως φέτος προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν και δύο ελληνικά συγκροτήματα: οι Δαιμονία Νύμφη θα «ανοίξουν» έτσι τη Brukenthal Stage, ενώ οι Shattered Hope (φωτογραφία) θα εμφανιστούν στη Vampires' Den σκηνή.  

 

 

Κατά τη διάρκεια των συναυλιών το κοινό θα μπορεί να ασχοληθεί με διάφορα πολιτιστικά δρώμενα: προβολή βίντεο από το Dracula Film Festival, δραστηριότητες από το βιβλιοπωλείο Carturesti Pop-Up Store, το Happy Color Games Caravan, αλλά και εκθέσεις από το Photo Romania και από νέους καλλιτέχνες. Θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις, οι οποίες θα αποκαλυφθούν σύντομα.