Μαζί με την αύξηση πώλησης των βινυλίων τα τελευταία χρόνια, έχει υπάρξει και μια σημαντική αύξηση στις πωλήσεις νεώτερης κοπής κασετών!

 


Το ότι ο κόσμος ενδιαφέρθηκε ήταν η καλύτερη και ασφαλέστερη σκέψη πίσω από την απόφαση των διοργανωτών. Και σωστά έπραξαν έκαναν διότι (καλό θα ήταν να το μάθετε ακόμα και αν δε το γνωρίζετε) μαζί με την αύξηση πώλησης των βινυλίων τα τελευταία χρόνια, έχει υπάρξει και μια σημαντική αύξηση στις πωλήσεις νεώτερης κοπής κασετών (όχι μόνο στη δεδομένη αύξηση πωλήσεων second hand ως αποτέλεσμα digging στα παζάρια). Και αυτό πιστοποιείται από το γεγονός ότι στη φετινή δεύτερη γύρα της εορτής θα συμμετάσχουν με ειδικές για την ημέρα κυκλοφορίες μπάντες όπως οι Fucked Up, οι At the Drive-In (άγνωστο με τι υλικό!) , οι ανερχόμενοι Deerhunter, οι σχεδόν-το-περιμέναμε Animal Collective, οι Xiu Xiu, οι άλλη-μία-από-τις-εκατοντάδες-κυκλοφορίες-μας Guided By Voices, οι (αρεστοί στο Avopolis) Mum και οι βετεράνοι Suicidal Tendencies.

Σαν ημέρα εορτασμού λοιπόν ορίσθηκε η 27η μέρα του Σεπτέμβρη και οι δύο εταιρείες-διανομείς που θα οργανώσουν από την από εδώ μεριά του Ατλαντικού το όλο πράγμα είναι η Kissability και η Suplex Cassettes ενώ η Burger Records θα τραβήξει το κουπί από U.S.A. μεριά.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχετε άμεσα (ακόμα και εσείς που θέλετε να συμμετέχετε)…