Δευτέρα 23 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας


Ο πιο δημοφιλής και διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards by Airfasttickets, έρχονται για 11η συνεχή χρονιά για να παρουσιάσουν το πιο ανατρεπτικό μουσικό θέαμα! H 11η απονομή βραβείων που διοργανώνεται από το Mad και την Airfasttickets θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιουνίου, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και μας υπόσχεται ένα εκρηκτικό show στο οποίο θα συμμετέχουν, όπως κάθε χρόνο, αγαπημένοι καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live acts και εκπλήξεις! 

Με κεντρικό μήνυμα “Happy Music Nation”, τα φετινά βραβεία ενώνουν όλο τον κόσμο μέσα από τη μουσική.  Ανεβάζουν την διάθεση και μας ταξιδεύουν στον απόλυτο μουσικό προορισμό, τα Mad Video Music Awards 2014 by Airfasttickets! Γιατί όπου υπάρχει μουσική είναι όλοι…happy!

Φέτος, για πρώτη φορά το Mad και η Airfasttickets.gr, η πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο των online κρατήσεων, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να «απογειώσουν» τα φετινά βραβεία. Στo πλαίσιo αυτό, ετοιμάζουν μία σειρά από μουσικά events, ξεκινώντας από το καθιερωμένο Kick-off party των βραβείων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαΐου, στο Island. 

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα Mad Video Music Awards 2014 by Airfasttickets έχει ήδη ξεκινήσει! Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας online στο www.viva.gr/vma και στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου και Seven.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία updates της φετινής διοργάνωσης καθημερινά στο MAD TV, στο 106.2 MAD RADIO, στο www.mad.gr, στο official site των βραβείων www.videomusicawards.gr, στην επίσημη σελίδα facebook/Mad Video Music Awards και  στο official account στο twitter @madVMA.