Το οικόπεδο δηλαδή πωλούν μιας και δεν υπάρχει τίποτα από την οικία Cash –αυτή που δεσπόζει πίσω από τον άρχοντα στη φωτό.


Όχι σαν real estate salesman, προς θεού. Ο Barry Gibb έχει μια αρκετά δυνατή (για να το θέσουμε έτσι) περιουσία προερχόμενη από τους Bee Gees που δε χρειάζεται να κάνει άλλο επάγγελμα (όπως ο Vanilla Ice που έγινε αυτό ακριβώς, κτηματομεσίτης). Απλά ο Barry είχε επί σειρά ετών (από το 2006) την κατοικία όπου διέμειναν ο Johnny Cash μαζί με τη σύντροφο της ζωής του, την June Carter για παραπάνω από 40 χρόνια, στο Hendersonville του Τεννεσί.

Ο Gibb και η γυναίκα του σκόπευαν να ανακαινίσουν το σπίτι και να μείνουν εκεί μόνιμα αλλά κατά τη διάρκεια των εργασιών (το 2007) μια σπίθα από εργαλείο έθεσε τα πάντα υπό το καθεστώς της πυράς και το οίκημα κάηκε εξ ολοκλήρου.

Και ενώ αρχικώς το ζεύγος Gibb σκόπευε να χτίσει εκ νέου το σπίτι, από τα θεμέλια που λέμε, τελικώς αποφάσισε ότι θα το βγάλει στο σφυρί. Το αγόρασαν 2.300.000 δολάρια και το πωλούν 2 εκατομμύρια. Το οικόπεδο δηλαδή πωλούν μιας και δεν υπάρχει τίποτα από την οικία Cash –αυτή που δεσπόζει πίσω από τον άρχοντα στη φωτό.