Σε συνεργασία με την Undo Records, τα Public κυκλοφορούν μια συλλογή από ακυκλοφόρητα τραγούδια, remixes, αλλά και δείγματα από επερχόμενες κυκλοφορίες της εταιρίας.


Τα Public (www.public.gr / blog.public.gr), συμμετέχουν για τέταρτη συνεχή χρονιά στον εορτασμό του παγκόσμιου Record Store Day, με μία αποκλειστική συλλογή! Σε συνεργασία με την Undo Records, τα Public κυκλοφορούν μια συλλογή από ακυκλοφόρητα τραγούδια, remixes, αλλά και δείγματα από επερχόμενες κυκλοφορίες της εταιρίας.

Το cd compilation με τίτλο «Every Day Should Be A RECORD STORE DAY IV» είναι συλλεκτικό και αριθμημένο, καθώς θα κυκλοφορήσει σε μόλις 2.000 αντίτυπα και αποκλειστικά από τα καταστήματα Public στην Ελλάδα το Μ. Σάββατο19 Απριλίου στην τιμή των €2,99.

Η μοναδική συλλεκτική συλλογή περιέχει ακυκλοφόρητα τραγούδια από τους Ekkoes και Claps (οι πρώτοι, η νέα ανακάλυψη της Wall Of Sound και οι δεύτεροι, μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της electro pop), Mikro, Rex The Dog, Lacquer, In Trance 95, Jonathan Johansson, Azure, Marsheaux, Rolla, Όλγα Κουκλάκη, Vienna κ.α.

 
 

Τα καταστήματα Public συμμετέχουν για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Record Store Day επιλέγοντας για φέτος την Undo Records, η οποία συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας. Στο παρελθόν και ειδικά για τον εορτασμό του Record Store Day, τα Public έχουν συνεργαστεί με κορυφαίες ανεξάρτητες ελληνικές εταιρείες, όπως KLIK RECORDS(2011), INNER EAR (2012) και Puzzlemusik (2013), κυκλοφορώντας αποκλειστικές συλλογές.

Το Record Store Day (www.recordstoreday.com/Home) είναι μία γιορτή που τιμά την τέχνη της μουσικής, τους ακροατές που ξέρουν να την εκτιμούν, και φυσικά τους ίδιους τους καλλιτέχνες που την υπηρετούν. Ξεκίνησε το 2007 από την Αμερική και μέσα σε οκτώ χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο και έχει καταλήξει να αποτελεί θεσμό!

Στο φετινό Record Store Day, συμμετέχουν περισσότερα από 1.000 δισκάδικα σε όλο τον κόσμο, μαζί τους και τα Public (http://www.recordstoreday.com/Venue/7340) που φροντίζουν στα ράφια τους να εξασφαλίζουν όλες τις ειδικές εκδόσεις, με το χαρακτηριστικό λογότυπο, που τυπώνονται αποκλειστικά και μόνο για εκείνη την ημέρα! Άλλωστε, το να ακούς μουσική δεν εξαντλείται σε megabytes και ακουστικά αλλά πάντοτε θα είναι συνδεδεμένο, ως δραστηριότητα, χόμπι, πολιτιστική δράση με τη διαδικασία της αναζήτησης του φυσικού προϊόντος.

Για εσάς που θέλετε κάθε μέρα να είναι Record Store Day, σας περιμένουμε το Μ. Σάββατο 19 Απριλίου στα Public!