Είναι ο πιο έξυπνος δρόμος για τη φήμη. Αυτός που σε οδηγεί εκεί, κατευθείαν από την κρεβατοκάμαρά


 

Είναι ο πιο έξυπνος δρόμος για τη φήμη. Αυτός που σε οδηγεί εκεί, κατευθείαν από την κρεβατοκάμαρά σου! Το είδες να συμβαίνει, θα συμβεί ξανά. Και αυτή την φορά μπορεί να είσαι εσύ, που από το δωμάτιό σου θα βρεθείς στη μεγάλη σκηνή, στο ξεκίνημα της δικής σου καριέρας. Το Red Bull BedroomJam επιστρέφει. Ετοιμάσου!   

Pixel

 

To RedBullBedroomJam δείχνει πάλι το δρόμο από την κρεβατοκάμαρά σου στη σκηνή. Η περιπέτεια αρχίζει σήμερα, 14 Μαρτίου, με τις μπάντες και τους καλλιτέχνες να ανεβάζουν το βίντεό τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του διαγωνισμού έως και τις 2 Μαΐου. Σκοπός τους είναι να «ακουστούν» όσο περισσότερο γίνεται και σε αυτό έχουν συμμάχους, τους φίλους και τους φαν τους που καλούνται να κάνουν όσο πιο πολλά like, share & views μπορούν. Όσο μεγαλύτερη φασαρία στο διαδίκτυο, τόσο πιο κερδισμένη η μπάντα (ή ο καλλιτέχνης)!

 

 

 

Ένας μουσικός διαγωνισμός, διαφορετικός από τους άλλους, το RedBullBedroomJam  ετοιμάζεται να κάνει και πάλι «φασαρία»! Οι μουσικές από την περσινή –πρώτη- διοργάνωση ηχούν ακόμη δυνατά: 120 μπάντες, 600 καλλιτέχνες! Συμμετοχές από την Θράκη ως την Κρήτη, από το Κιλκίς ως την Κύπρο, 117 βίντεο, ανεβασμένα στο www.redbullbedroomjam.gr και ούτε ένα ούτε δύο, αλλά πέντε συγκροτήματα πρωταγωνιστές στη δική τους συναυλία μέσα από την κρεβατοκάμαρα τους. Στη συνέχεια τρία από αυτά κέρδισαν την εμφάνισή τους στη σκηνή του EjektFestival και στο τέλος ένα και μοναδικό συγκρότημα αναδείχτηκε ο απόλυτος νικητής, οι “ViperVikings” από τη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Στο ίδιο μοτίβο και φέτος: κάθε εβδομάδα – για πέντε στη σειρά εβδομάδες- θα ξεχωρίζει το βίντεο που θα φτάνει στην κορυφή του BuzzChart, του βαθμολογικού αλγόριθμου, με βάση τη «φασαρία» που θα έχει προκαλέσει, και θα πρωταγωνιστεί σε ένα WeeklyShow μέσα από την κρεβατοκάμαρά του. Τα πέντε βίντεο των ισάριθμων WeeklyShows, θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή -γνωστά πρόσωπα της μουσικής βιομηχανίας- τα οποία, στη δεύτερη φάση θα επιλέξουν τα τρία ονόματα (γκρουπ/ή σόλο συμμετοχές) που θα παίξουν στην σκηνή του EjektFestivalή του HeavyBytheSea. Στην τρίτη και τελευταία φάση, τα βίντεο των τριών liveperformancesθα κονταροχτυπηθούν στο BuzzChart με στόχο την ανάδειξη του μεγάλου νικητή και το τελικό έπαθλο: ηχογράφηση στα RedBullStudios του Λονδίνου!