Ολοκληρώθηκε το 9ο Schoolwave Festival, το μεγαλύτερο μαθητικό και φοιτητικό φεστιβάλ της Ελλάδας, με την υποστήριξη του CU!


Ολοκληρώθηκε το 9ο Schoolwave Festival, το μεγαλύτερο μαθητικό και φοιτητικό φεστιβάλ της Ελλάδας, με την υποστήριξη του CU!

Pixel

Restart είναι οι μικροί να είναι τεράστιοι… και στη μουσική. Μετά από τα πολλά χιλιόμετρα του Schoolwave on Tour σε όλη την Ελλάδα, το Schoolwave Festival, το μεγαλύτερο μαθητικό και φοιτητικό φεστιβάλ της Ελλάδας, κορυφώθηκε στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο Βύρωνα, στις 5-6-7 Ιουλίου, για μια ακόμη χρονιά, με την υποστήριξη του CU.

{youtube}4xO1OJ4yuZU{/youtube}Στο 9ο Schoolwave Festival, 15 σχολικά και για πρώτη φορά και 12 φοιτητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα έζησαν το όνειρό τους και τα «έσπασαν» επί σκηνής, έχοντας στη διάθεσή τους τον πιο άρτιο τεχνικό εξοπλισμό. Rock, metal, punk, jazz, reggae, ska, grunge, τα πάντα όλα, ακούστηκαν δυνατά και ξεσήκωσαν το κοινό, χαρίζοντας του ένα μοναδικό μουσικό τριήμερο φεστιβάλ.

Και τις 3 μέρες του φεστιβάλ, οι φίλοι του Schoolwave μεταφέρθηκαν δωρεάν με το ειδικά διαμορφωμένο CU BUS από το Μετρό στο Θέατρο Βράχων, όπου 10.000 fans από όλη την Ελλάδα, τραγουδούσαν και χόρευαν σε ένα τεράστιο πάρτυ με Schoolwave ρυθμούς. Στη μεγάλη παρέα συμμετείχαν αγαπημένα νεανικά συγκροτήματα όπως οι Burger Projects, οι Suicidal Angels και ο Κωστής Μαραβέγιας, οι οποίοι αποθεώθηκαν από το ενθουσιώδες κοινό.