Έχουμε τις πρώτες πληροφορίες


Το Oppenheimer σημείωσε τον απόλυτο οσκαρικό θρίαμβο το 2024, συλλέγοντας 7 χρυσά αγαλματίδια από τις 11 κατηγορίες στις οποίες υπήρξε υποψήφιο, και σημειώνοντας τρελές εισπράξεις στο παγκόσμιο box office. Και μπορεί δυνητικά αυτή να είναι και η ευκαιρία του σκηνοθέτη του, Christopher Nolan, για να ξεκουραστεί μετά το τεράστιο αυτό project – απολαμβάνοντας άλλωστε και τα 100 εκατομμύρια δολάρια που εισέπραξε από την επιτυχία του – κι όμως ο σκηνοθέτης φαίνεται πως συζητά ήδη για το επόμενο βήμα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Variety, ο βραβευμένος πλέον με Όσκαρ σκηνοθέτης των Inception, Interstellar και The Dark Knight Trilogy ετοιμάζει το remake μιας τηλεοπτικής σειράς από τα ‘60s, με τίτλο The Prisoner. Η σειρά αποτελεί ένα θρίλερ μυστηρίου, με πρωταγωνιστή και δημιουργό τον Patrick McGoohan.

Ο Nolan φαίνεται πως επιθυμούσε να ασχοληθεί με το εν λόγω project από το 2009, όμως το AMC χάλασε τότε τα πλάνα του όταν δημιούργησε τη remake εκδοχή του σε μίνι σειρά με πρωταγωνιστές τους Jim Caviezel, Ian McKellen και Ruth Wilson. H πλοκή του The Prisoner παρακολουθεί έναν πράκτορα, που όταν παραιτείται από την δουλειά του πέφτει θύμα απαγωγής. Τότε θα βρεθεί σε ένα μυστηριώδες παραθαλάσσιο χωριό, που κατοικείται από απαχθέντες ανθρώπους που παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο.

Σύμφωνα με το Variety, ο Nolan θα γράψει νέο σενάριο για το project. Αναμένουμε με αγωνία.