Η franchise era του streaming κολοσσού ξεκινά για τα καλά και η επιτυχία του Addams family spin-off φέρνει ακόμη περισσότερες παραγωγές από το σύμπαν τους.


Στη franchise era του μπαίνει για τα καλά ο streaming κολοσσός του Netflix, αφού έχοντας μάθει πια ότι ετοιμάζει το remake του anime του One Piece, ξέρουμε πλέον μέσα από νέο ρεπορτάζ ότι αυτό ετοιμάζει και το spin-off του Wednesday.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, το Netflix φαίνεται ότι ετοιμάζει μία τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στον χαρακτήρα του Uncle Fester με πρωταγωνιστή τον Fred Armisen, ο οποίος βρισκόταν φυσικά και στο Wednesday, επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο το σύμπαν του αγαπημένου Addams family. Για την ιστορία, το Wednesday με την Jenna Ortega είναι άλλωστε η δημοφιλέστερη αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά της πλατφόρμας.

Όσον αφορά την 2η σεζόν του Wednesday, η παραγωγή θα ξεκινήσει προς τα τέλη του Απριλίου και τα γυρίσματα θα γίνουν σε νέα τοποθεσία, που το Deadline υποστηρίζει ότι θα βρίσκεται στην Ιρλανδία.

Η συνέχεια της Wednesday είναι η κορυφαία προτεραιότητα του Netflix για το 2024, καθώς αναμένεται να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο κόσμο στην πλατφόρμα, που αγαπά την επιτυχημένη σειρά.