Και ξεκινάει με τους τρεις εμβληματικούς κινηματογραφικούς live-action Spider-Men!


Το τελευταίο επίσημο trailer του Spider-Man: Across the Spider-Verse κυκλοφόρησε και επίσημα, με τις διεθνείς αγορές – ανάμεσά τους και η Ελλάδα – να λαμβάνουν μια διαφορετική εκδοχή του, πολύ πιο αποκαλυπτική ως προς το περιεχόμενο!

Έτσι, λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσίευση της πρωτότυπης εκδοχής του, το "international" trailer του Across The Spider-Verse επιφύλασσε τρεις μεγάλες εκπλήξεις για τους θαυμαστές του franchise, υπό τη μορφή easter egg. Αυτό συμβαίνει μιας που το υποτιτλισμένο στα ελληνικά trailer της ταινίας ξεκινά με τους τρεις εμβληματικούς κινηματογραφικούς live-action Spider-Men! Με άλλα λόγια, η εναρκτήρια σκηνή περιλαμβάνει ένα μοντάζ με τους Tom Holland, Tobey Maguire και Andrew Garfield να διηγούνται μια σημαντική σκηνή από τις στις οποίες και πρωταγωνίστησαν.

Ο Maguire να λέει από τη σκηνή του Spider-Man 2 την εξής ατάκα: «Κάποιες φορές για να κάνουμε το σωστό, πρέπει να εγκαταλείπουμε αυτό που θέλουμε περισσότερο». Ο Garfield συνεχίζει από το The Amazing Spider-Man με τη φράση: «Κάθε μέρα, ξυπνάω γνωρίζοντας ότι όσο πιο πολλούς προσπαθώ να σώσω, τόσο πιο πολλούς εχθρούς κάνω». Τέλος, ο Peter Parker του Tom Holland από μια σκηνή του Spider-Man: Homecoming αναφέρει: «Αυτή είναι η ευκαιρία μου για να αποδείξω τι αξίζω».

Το εν λόγω easter egg συνδέεται με τη σκηνή του Across The Spider-Verse που αποκαλύπτεται η σύνδεση που θα έχει με το MCU. Στο trailer εμφανίζεται επίσης ο Miles Morales να ζητά να μπει στην Spider-team, όμως ο Spider-Man 2099 του Oscar Isaac τον απορρίπτει, αναφέροντας το περιστατικό με τον Peter Parker και τον Doctor Strange στο No Way Home.

Δείτε το ελληνικό trailer του Spider-Man: Across the Spider-Verse:

Πέρα από το easter egg, το trailer προσέφερε και μια Spider-Verse/Multiverse εκδοχή του κλασικού πλέον meme με τους τρεις Spider-Men που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

To Spider-Man: Across The Spider-Verse σκηνοθετούν οι Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham. Σε αυτό, ο Miles Morales του Shameik Moore συμμετέχει σε μια νέα περιπέτεια μαζί με την Gwen Stacy/Spider-Woman της Hailee Steinfeld και μια νέα ομάδα Αραχνοατόμων.

Στο cast θα δούμε επίσης την Issa Rae στο ρόλο της Jessica Drew/Spider-Woman, ενώ επιστρέφουν από την πρώτη ταινία οι Oscar Isaac ως Miguel O' Hara/Spider-Man 2099 και Jake Johnson ως Peter B. Parker/ Spider-Man. Συμμετέχουν επίσης οι: Daniel Kaluuya (Spider-Punk), Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Greta Lee, Rachel Dratch, Jorma Taccone και Shea Whigham.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου.