Και οι φίλοι του DC Universe δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους


Αυλαία στην 4η σεζόν τους ρίχνουν οι σειρές Titans και Doom Patrol της DC για το HBO Max, με τους φίλους του DC Universe να μην μπορούν να κρύψουν τη δυσαρέσκεια και τη θλίψη τους.

Το πρόωρο αυτό τέλος των δύο σειρών αποτελεί τη νεότερη απώλεια του comic σύμπαντος, εν μέσω συγχώνευσης της Warner Bros. Discovery αλλά και του νεοσύστατου DC Universe (DCU), το οποίο συστήνει ο James Gunn και ο Peter Safran των DC Studios.

Και οι δύο σειρές αρχικά προβάλλονταν στην streaming υπηρεσία του DC Universe για τις πρώτες δύο σεζόν τους, όμως μετά το κλείσιμό της, μετακόμισαν στο HBO Max.

Το τέλος των δύο σειρών είχε διαφανεί για τους δημιουργούς τους, οι οποίοι είχαν φροντίσει σύμφωνα με φήμες να γράψουν τα φινάλε των Titans και Doom Patrol, ώστε να δοθεί ένα κατάλληλο τέλος που θα ικανοποιούσε τους θαυμαστές τους. 

Μάλιστα ο James Gunn ως CEO των DC Studios εξήγησε ότι η απόφαση να κοπούν οι σειρές πάρθηκε πριν καν αναλάβει ο ίδιος: «Η απόφαση να τελειώσει η σειρά ήρθε πριν από εμάς. Αλλά σίγουρα εύχομαι τα καλύτερα για την ταλαντούχα ομάδα δημιουργών, ηθοποιών και το υπόλοιπο συνεργείο που δημιούργησε και τις δύο σειρές».

Το φινάλε των εν λόγω σειρών, μαζί με τα The Flash και Stargirl του δικτύου CW, θα κλείσουν ένα μεγάλο κεφάλαιο στην εποχή του παραγωγού Greg Berlanti στη Warner Bros.

Μέχρι στιγμής, οι δύο σειρές έχουν προβάλλει τα midseason finale τους, με το δεύτερο μέρος της τελευταίας σεζόν τους να αναμένεται στο προσεχές διάστημα. Η ακριβής ωστόσο ημερομηνία της πρεμιέρας τους δεν έχει γίνει γνωστή.