Άλλη μία κίνηση στη σκακιέρα του μέλλοντος της DC είχαμε το βράδυ της Τρίτης, αφού όπως έγινε γνωστό ο Black Adam δεν περιλαμβάνεται στο πλάνο του James Gunn, τουλάχιστον στην πρώτη φάση.


Άλλη μία κίνηση στη σκακιέρα του μέλλοντος της DC είχαμε το βράδυ της Τρίτης, αφού όπως έγινε γνωστό ο Black Adam δεν περιλαμβάνεται στο πλάνο του James Gunn, τουλάχιστον στην πρώτη φάση.

  Το γεγονός ανακοινώθηκε στα social media από τον ίδιο τον Dwayne Johnson, που άφησε όμως ανοιχτό το παράθυρο για επιστροφή στο μέλλον. «Ο James Gunn και εγώ τα είπαμε και ο Black Adam δεν θα είναι στο πρώτο κεφάλαιο της νέας αφήγησης. Ωστόσο, η DC και η Seven Bucks συμφώνησαν να συνεχίσουν την εξερεύνηση των πιο πολύτιμων τρόπων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Black Adam σε μελλοντικά κεφάλαια του DC multiverse. Αυτές οι αποφάσεις που ελήφθησαν από τον James και την ηγεσία της DC αντιπροσωπεύουν το όραμά τους για το DCU. Μετά από 15 χρόνια ακατάπαυστης σκληρής δουλειάς για να δημιουργήσουμε επιτέλους τον Black Adam, είμαι πολύ περήφανος για την ταινία που παραδώσαμε στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Θα κοιτάζω πάντα τις αντιδράσεις των θαυμαστών με τεράστια ευγνωμοσύνη, ταπεινότητα και αγάπη. Τα πήγαμε υπέροχα» αναφέρει ανάμεσα σε άλλα στη δήλωση του ο Johnson. «Αγαπώ τον Rock και είμαι πάντα ενθουσιασμένος να δω τι θα κάνει στη συνέχεια με την εταιρεία παραγωγής του. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε σύντομα» έγραψε στο twitter o James Gunn. H περίοδος που διανύουμε φέρνει πολλές αλλαγές στη DC, αφού το πλάνο της νέας εποχής είναι ήδη έτοιμο και μέρος του θα παρουσιαστεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Ήδη είχαμε το οριστικό τέλος του Χένρι Κάβιλ από το ρόλο του Superman αλλά και την ενημέρωση ότι η Πάτι Τζένκινς δεν προχωρά με νέα ταινία της Wonder Woman. H ταινία του Black Adam αποτέλεσε μία εμπορική απογοήτευση για την DC, παρά το καλό ξεκίνημα της, αφού με περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεων παγκοσμίως, όχι μόνο δεν έβγαλε τα λεφτά της, αλλά οριακά μπορεί να φέρει και... χασούρα.



Ακολουθήστε το Roxx στο  για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε . 

Πηγή

Πηγή