Μετά το Little Women, η Gerwig αναλαμβάνει να «ζωντανέψει» την πρώτη ανθρώπινη Barbie!


Μετά το Little Women, η Gerwig αναλαμβάνει να «ζωντανέψει» την πρώτη ανθρώπινη Barbie!

Κυκλοφόρησε το teaser trailer της Barbie της Greta Gerwig, μιας από τις πλέον πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς! Μετά το Little Women, η Gerwig αναλαμβάνει να «ζωντανέψει» την πρώτη ανθρώπινη Barbie, έπειτα από πληθώρα αναβολών και καθυστερήσεων για το live κινηματογραφικό ντεμπούτο της.

Λίγους μήνες λοιπόν μετά τις πρώτες νέον και φλούο εικόνες του πρωταγωνιστικού ζευγαριού της εμβληματικής Barbie και του Ken, η Mattel Films και η Warner Bros έδωσαν στη δημοσιότητα το teaser της ταινίας Barbie, με μια άκρως ανατρεπτική ιδέα: ντύνοντάς το με το «Τάδε Έφη Ζαρατούστρα» του Ρίχαρντ Στράους και με ευθεία αναφορά στη σκηνή-ορόσημο της ταινίας 2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος του Stanley Kubrick.

Η υποψήφια για Oscar, Margot Robbie, χαμογελά ως ιδανική Barbie και δίνει ραντεβού με το κοινό στις 21 Ιουλίου 2023, την ίδια μέρα δηλαδή που πρόκειται να δούμε και το εξίσου πολυαναμενόμενο Oppenheimer του Christopher Nolan. Το cast συμπληρώνουν οι Ryan Gosling, Emma Mackey, Connor Swindells, Rhea Perlman, Nicola Coughlan, Kate McKinnon, Will Ferrell και πολλοί ακόμη, σε μια ταινία-ωδή στα παιδικά μας χρόνια και στο ροζ.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει επίσης η Gerwig, μαζί με τον τρεις φορές υποψήφιο για Oscar, σκηνοθέτη/σεναριογράφο και σύντροφό της, Noah Baumbach.

«Το παιχνίδι με τη Barbie προωθεί την εμπιστοσύνη, την περιέργεια και την επικοινωνία ενός παιδιού σε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης. Πάνω από 60 χρόνια, η Barbie έχει ενδυναμώσει τα παιδιά ώστε να φανταστούν τους εαυτούς τους σε φιλόδοξους ρόλους, από μια πριγκίπισσα ως μία πρόεδρο. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που θα αναλάβω τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την παραγωγή της ταινίας που πιστεύω ότι θα έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και στο κοινό όλου του κόσμου», δήλωσε η πρωταγωνίστρια της ταινίας και παραγωγός της Margot Robbie.

Δείτε το teaser στη συνέχεια:

Πηγή