Η σειρά του Netflix, βασισμένη στο δημοφιλές video game franchise, έρχεται αυτό το καλοκαίρι


Κυκλοφόρησαν και επίσημα τα πρώτα teaser trailers της νέας live-action σειράς Resident Evil, η οποία και αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, τα σχέδια για τη δημιουργία της σειράς είχαν αποκαλυφθεί από τον Αύγουστο του 2020, ενώ αυτή αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στις οθόνες μας στις 14 Ιουλίου.

Η σειρά αναμένεται να αφηγηθεί μια νέα ιστορία, μοιρασμένη σε δύο διαφορετικά timelines, γύρω από τον χαρακτήρα του Albert Wesker (Lance Reddick) και τα δύο του παιδιά, Jade και Billie.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σειράς η ιστορία έχει ως εξής: Στο πρώτο timeline, οι 14χρονες αδερφές Jade και Billie Wesker μεταφέρονται στο New Raccoon City, μια κατασκευασμένη corporate πόλη, στην οποία και εξαναγγάζονται να μείνουν όσο βρίσκονται στην εφηβεία. Όσο περισσότερο χρόνο περνούν εκεί ωστόσο, τόσο περισσότερο καταλαβαίνουν ότι η πόλη είναι πολλά παραπάνω από αυτά που φαίνονται, αλλά και ότι ο πατέρας τους κρύβει μερικά σκοτεινά μυστικά. Μυστικά τα οποία δύνανται να καταστρέψουν ολόκληρο τον κόσμο.

Στο δεύτερο timeline, περισσότερο από μια δεκαετία μετά, στη γη έχουν απομείνει λιγότεροι από 15 εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά και περισσότερα από 6 εκατομμύρια τέρατα και άνθρωποι μολυσμένοι με τον T-virus. Η Jade, τριάντα ετών πια, προσπαθεί να επιβιώσει σε αυτόν τον Νέο Κόσμο, όσο τα μυστικά από το παρελθόν της συνεχίζουν να την στοιχειώνουν.

Δείτε εδώ τα δύο trailers:

https://youtu.be/2tb9ENbFWvQ

Ο Andrew Dabb (Supernatural) πρόκειται να είναι ο showrunner της σειράς, ενώ ο Bronwen Hughes (The Walking Dead) θα βρεθεί στον ρόλο του executive producer και του σκηνοθέτη σε δύο από τα επεισόδιά της.

Στο πλευρό του Lance Reddick θα βρεθούν οι Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph και Paola Nunez.

Ένα film reboot του Resident Evil κυκλοφόρησε νωρίτερα την περασμένη χρονιά με τίτλο Resident Evil: Welcome To Raccoon City. Πρωταγωνιστές αυτού ήταν οι Kaya Scodelario, Hannah John-Kamen και Robbie Amell.