Άλλωστε, πότε υπήρξαν καθαρά διασκεδαστικά τα ντοκιμαντέρ;


Μία πιο βαθιά ματιά στη μέθοδο του διαλογισμού, δύο άστεγες αδερφές που προσπαθούν να ζήσουν, η εξιχνίαση μίας αληθινής δολοφονίας μίας Γαλλίδας, η κατάρρευση της βιοποικιλότητας της γης και άλλα ενδιαφέροντα θέματα -που μόνο σφίξιμο δημιουργούν στο στομάχι μας- αλλά αξίζουν να τα παρακολουθήσουμε, μας περιμένουν αυτόν τον μήνα στο Netflix. Άλλωστε, πότε υπήρξαν καθαρά διασκεδαστικά τα ντοκιμαντέρ;

ΣΤΑ ΟΡΙΑ: Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ «Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ»
BREAKING BOUNDARIES: THE SCIENCE OF OUR PLANET

Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο και ο επιστήμονας Γιόχαν Ρόκστρομ εξετάζουν την κατάρρευση της βιοποικιλότητας της Γης και συζητούν πώς μπορεί να καταπολεμηθεί η κρίση.

Έρχεται 4 Ιουνίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
HUMAN: ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
HUMAN: THE WORLD WITHIN

Προηγμένη επιστήμη και εντυπωσιακές προσωπικές ιστορίες σμίγουν σε μια διαφωτιστική σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία εξερευνά τις απίθανες λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.

Έρχεται 4 Ιουνίου

 

KITTY LOVE: ΩΔΗ ΣΤΙΣ ΓΑΤΕΣ
KITTY LOVE: AN HOMAGE TO CATS

Σκηνοθέτες ντοκιμαντέρ καταγράφουν την καθημερινή ζωή, τη ρουτίνα και τις περιπέτειες μιας παρέας χαριτωμένων αλλά και περίεργων γατών στην Ολλανδία.

Έρχεται 5 Ιουνίου

 

HEADSPACE: ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
HEADSPACE: UNWIND YOUR MIND

Διαλέξτε μέθοδο διαλογισμού, ασκήσεις χαλάρωσης και χαλαρωτική αφήγηση μέσω της διαδραστικής πύλης που ανοίγει μπροστά στα μάτια σας η Headspace Studios.

Έρχεται 15 Ιουνίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΙΓΚΟΥΙΝΩΝ
PENGUIN TOWN 

Σε μια γραφική πόλη της Νότιας Αφρικής, κάποιοι πιγκουίνοι που απειλούνται από εξαφάνιση συγκεντρώνονται για να βρουν ταίρι και να μεγαλώσουν τις οικογένειές τους.

Έρχεται 16 Ιουνίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
THIS IS POP: ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΟΠ
THIS IS POP

Άγνωστες ιστορίες βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς οι ίδιοι οι δημιουργοί μεγάλων χιτ —από τους ABBA μέχρι τον T-Pain— εξερευνούν διαστάσεις της ποπ που δεν γνωρίζατε.

Έρχεται 22 Ιουνίου

 

 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΝΙΚΟΦ-ΚΑΡΑΒΑΝΤΕΣ: ΦΟΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ
MURDER BY THE COAST

Το 1999, η έφηβη Ροθίο Βάνινκοφ δολοφονείται. Η πρώην σύντροφος της μητέρας της, Ντολόρες Βάθκεθ, είναι ύποπτη. Το έκανε; Ένα δεύτερο θύμα αποκαλύπτει την αλήθεια.

Έρχεται 23 Ιουνίου

 

SISTERS ON TRACK: ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ 
SISTERS ON TRACK

Τρεις νεαρές άστεγες αδερφές στο Μπρούκλιν παλεύουν κόντρα στις πιθανότητες και τις συνθήκες για να βρουν την ελπίδα, το σπίτι και ένα καλύτερο μέλλον.

Έρχεται 24 Ιουνίου

 

 

ΣΕΙΡΑ ΜΙΑΣ ΣΕΖΟΝ
ΣΟΦΙ: ΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΓΟΥΕΣΤ ΚΟΡΚ
SOPHIE: A MURDER IN WEST CORK

Αυτή η σειρά βασίζεται στην αληθινή ιστορία του φόνου της Σοφί Τοσκάν ντι Πλαντιέ, μιας Γαλλίδας που βρέθηκε νεκρή κοντά στο εξοχικό της στο Γουέστ Κορκ.

Έρχεται 30 Ιουνίου