Σεξουαλικές παρενοχλήσεις που ήρθαν στο φως, οικολογική καταστροφή και αδιαφάνεια στους θεσμούς μερικά από όσα θα δούμε


Σα να μην έφταναν οι καινούριες σειρές και ταινίες που προστέθηκαν στην πιο ένοχη απόλαυση της καραντίνας μας, το Netflix, μάθαμε και τι ντοκιμαντέρ μας περιμένουν αυτόν τον Μάρτιο στη πλατφόρμα που έγινε λατρεία και που κάποια έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα από χθες. Ιστορικές συμφωνίες, σεξουαλικές παρενοχλήσεις που ήρθαν στο φως, αδιαφάνεια στους θεσμούς των εξετάσεων για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και οι τραγικές συνέπειες για το περιβάλλον λόγω της έλλειψης οικολογικής συνείδησης είναι όλα θέματα που θα μας αγγίξουν τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Νιώθεις σίγουρα έτοιμος;

 

BIGGIE: I GOT A STORY TO TELL
BIGGIE: I GOT A STORY TO TELL

Με σπάνιο οπτικό υλικό και εκ βαθέων συνεντεύξεις, αυτό το ντοκιμαντέρ τιμά τη ζωή του Notorious B.I.G. και την πορεία του, που από απατεώνας έγινε βασιλιάς της ραπ.

Έρχεται 1 Μαρτίου

 

ΦΟΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΡΜΟΝΩΝ
MURDER AMONG THE MORMONS

Οι ριψοκίνδυνες απάτες μιας ιδιοφυΐας γίνονται φονικές —και κλονίζουν συθέμελα μια παγκόσμια εκκλησία— σε αυτήν τη συγκλονιστική ιστορία αληθινού εγκλήματος.

Έρχεται 3 Μαρτίου

 

Η ΝΕΒΕΝΚΑ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ
NEVENKA: BREAKING THE SILENCE

Ένα ντοκιμαντέρ που εξετάζει την ιστορική αγωγή του 2001 στην Ισπανία, από τη δημοτική σύμβουλο Νεβένκα Φερνάντες στον δήμαρχο Ισμαέλ Άλβαρεθ για σεξουαλική παρενόχληση.

Έρχεται 5 Μαρτίου

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: ΜΠΑΣΚΕΤ
LAST CHANCE U: BASKETBALL

Η "Τελευταία Ευκαιρία" κατεβαίνει στα παρκέ του Ανατολικού Λος Άντζελες, όπου ένας προπονητής με ισχυρές πεποιθήσεις καθοδηγεί νεαρούς που θέλουν να δείξουν τι αξίζουν.

Έρχεται 10 Μαρτίου

 

OPERATION VARSITY BLUES: ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΚΟΛΕΓΙΩΝ
OPERATION VARSITY BLUES: THE COLLEGE ADMISSIONS SCANDAL

Αυτό το ντοκιμαντέρ ερευνά με αναπαραστάσεις τον εγκέφαλο πίσω από την απάτη με την παράτυπη εισαγωγή παιδιών πλουσίων και διασήμων σε κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Έρχεται 17 Μαρτίου

 

 

SEASPIRACY: ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
SEASPIRACY

Ένας παθιασμένος με τους ωκεανούς σκηνοθέτης αποφασίζει να καταγράψει την καταστροφή που προκαλούν οι άνθρωποι στα θαλάσσια είδη και αποκαλύπτει μια παγκόσμια συνωμοσία.

Έρχεται 24 Μαρτίου

 

 

Πρωτότυπες παιδικές σειρές & ταινίες

COUNTRY COMFORT
COUNTRY COMFORT

Μια ανερχόμενη νεαρή τραγουδίστρια κάντρι βρίσκει την μπάντα που πάντα ονειρευόταν, πιάνοντας δουλειά ως νταντά σε μια οικογένεια με πολύ ταλέντο στη μουσική.

Έρχεται 19 Μαρτίου

 

ΣΕΖΟΝ 2
ALIEN TV
ALIEN TV

Οι εξωγήινοι ρεπόρτερ Ίξμπι, Πίξμπι και Σκουί επιστρέφουν στη Γη, όπου μαθαίνουν κι άλλα παράξενα έθιμα και εφευρέσεις των ανθρώπων όπως τα τρένα και τη μόδα.

 

Έρχεται 19 Μαρτίου

 

ΒΑΦΛΑ + ΜΟΤΣΙ
WAFFLES + MOCHI

Οι μαριονέτες Βάφλα και Μότσι ταξιδεύουν με περιέργεια ανά την υφήλιο για να εξερευνήσουν γεύσεις και πολιτισμούς, μαθαίνοντας για υλικά από ολόκληρο τον κόσμο.

Έρχεται 16 Μαρτίου

 

ZERO CHILL
ZERO CHILL

Η Κέιλα, ταλαντούχα αθλήτρια του πατινάζ, πρέπει να αφήσει πίσω της τα πάντα όταν η οικογένειά της ακολουθεί τον δίδυμο αδερφό της, Μακ, σε μια περίφημη ακαδημία χόκεϊ.
 

 

Έρχεται 15 Μαρτίου

 

Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ
CITY OF GHOSTS
   
Γνωρίστε τη Λέσχη Φαντασμάτων! Με τις περιπέτειές τους, γυρίζουν όλο το Λος Άντζελες καθώς μιλάνε με φαντάσματα, λύνουν προβλήματα και μαθαίνουν την ιστορία της πόλης.

Έρχεται 5 Μαρτίου

 

 

ΣΕΖΟΝ 5
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ
WORD PARTY 

Διασκεδάστε με τα ζωάκια Φράνι, Μπέιλι, Κιπ, Λούλου και Τίλι που μαθαίνουν νέες λέξεις και χρήσιμα πράγματα στα Αγγλικά και τα Μανδαρινικά μέσα από τραγούδι και χορό!

Έρχεται 2 Μαρτίου

 

ΟΙ ΧΤΑΠΟΔΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
OCTONAUTS & THE RING OF FIRE

Όταν ξεκινά μια αλυσιδωτή αντίδραση στον ωκεανό από ηφαίστεια που εκτοξεύουν λάβα, οι Χταποδοναύτες πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν τους θαλάσσιους φίλους τους.

Έρχεται 30 Μαρτίου

 

ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΑΓΕΙΑΣ
SECRET MAGIC CONTROL AGENCY

Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ του παραμυθιού, ως μυστικοί πράκτορες πλέον, πρέπει να επιστρατεύσουν τη μαγεία, την ευφυΐα και την ομαδικότητά τους για να βρουν έναν βασιλιά.
 

Έρχεται 25 Μαρτίου