Τραυματικά παιδικά βιώματα, έρωτες μετ' εμποδίων και κορίτσια που τα βάζουν με τον σεξισμό 


Τραυματική παιδική ηλικία, έρωτας μετ' εμποδίων λόγω διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων, κορίτσια που τολμούν να τα βάλουν με τον σεξισμό είναι μερικά από όσα θα παρακολουθήσουμε τον Μάρτιο στο Netflix. Ταινίες που δεν προορίζονται απλώς για να ξορκίσουμε το χρόνο μας, αλλά για να πάρουμε πέντε πράγματα σημαντικά με σκοπό να κάνουμε αυτόν τον κόσμο λίγο καλύτερο. Ειδικά αν σκεφτείς ότι ο κόσμος πολλές φορές αντιγράφει τις ταινίες...

Πάμε να τις δούμε:

MOXIE: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΣΑΓΑΝΟ
MOXIE    

Αντλώντας έμπνευση από το επαναστατικό παρελθόν της μαμάς της και από μια νέα φίλη, μια ντροπαλή δεκαεξάχρονη φτιάχνει ανώνυμα ένα περιοδικό που τα βάζει με τον σεξισμό.     

Έρχεται 3 Μαρτίου

 

Η ΦΡΟΥΡΟΣ
SENTINELLE

Αφού επιστρέφει σπίτι μετά από μια τραυματική αποστολή, μία Γαλλίδα στρατιώτης χρησιμοποιεί τις φονικές δεξιότητές της και κυνηγά αυτόν που επιτέθηκε στην αδερφή της.    

Έρχεται 5 Μαρτίου

 

ΤΟ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΜΒΑΗΣ
BOMBAY ROSE

Σε μια ζωηρή, σαγηνευτική και πολυδιάστατη πόλη, ο φρέσκος έρωτας δύο ονειροπόλων δοκιμάζεται από το καθήκον και τις θρησκευτικές διαφορές.


Έρχεται 8 Μαρτίου

 

Η ΣΥΝΑΞΗ
COVEN OF SISTERS   

Χώρα των Βάσκων, 1609. Προκειμένου να αναβάλει την εκτέλεσή της, μια ομάδα γυναικών που κατηγορείται για μαγεία παρασύρει τον ανακριτή της να δει το Σάββατο των μαγισσών.    

Έρχεται 11 Μαρτίου

 

Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑΙ
YES DAY

Δύο γονείς αποφασίζουν επιτέλους να πουν "ναι" στις πιο τρελές απαιτήσεις των παιδιών τους —μέχρι ένα όριο βέβαια— και ζουν μια μέρα με αχαλίνωτη πλάκα και περιπέτειες.

Έρχεται 12 Μαρτίου

 

ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΖΩΕΣ
PAPER LIVES

Στην Κωνσταντινούπολη, ο εργάτης σε αποθήκη αποβλήτων Μεχμέτ παίρνει υπό την προστασία του ένα αγόρι και σύντομα θα αντιμετωπίσει τη δική του τραυματική παιδική ηλικία.    

Έρχεται 12 Μαρτίου

 

 

SIMPLY BLACK
SIMPLY BLACK

Ο Ζαν-Πασκάλ Ζαντί μελετά τις φυλετικές διακρίσεις και την ταυτότητά του ως μαύρου της Γαλλίας σε αυτό το σατιρικό ντοκιμαντέρ στο οποίο συμμετέχει και ο Φαρί.    

Έρχεται 17 Μαρτίου

 

CABRAS DA PESTE
CABRAS DA PESTE

Δύο αταίριαστοι αστυνομικοί από διαφορετικές περιοχές της Βραζιλίας αναγκάζονται να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν μια συμμορία που τρομοκρατεί τις γενέτειρές τους.    

Έρχεται 18 Μαρτίου

 

 

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ONE SMALL PROBLEM

Ο έρωτας της ζωής του απεχθάνεται τα παιδιά. Έτσι, όταν η 9χρονη κόρη του προτείνει να προσποιηθεί ότι είναι η αδερφή του... τι θα μπορούσε να πάει στραβά;    

Έρχεται 19 Μαρτίου

 

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΜΑ
CAUGHT BY A WAVE

Ερωτεύτηκαν σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση στη Σικελία. Και τώρα, η πικρή αλήθεια εμπνέει δύο έφηβους λάτρεις της ιστιοπλοΐας να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο.    

Έρχεται 25 Μαρτίου

 

ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
A WEEK AWAY

Σ' αυτό το ευχάριστο μιούζικαλ, ένας προβληματικός έφηβος πηγαίνει σε μια θερινή κατασκήνωση και βρίσκει αναπάντεχα τον έρωτα, φίλους κι ένα μέρος όπου ανήκει.    

Έρχεται 26 Μαρτίου

 

BAD TRIP
BAD TRIP

Σε μια κωμωδία με κρυφή κάμερα από τον παραγωγό του "Bad Grandpa", δυο φίλοι ξεκινούν με το αμάξι ένα ταξίδι γεμάτο φάρσες που σπέρνουν το χάος σε καθημερινούς ανθρώπους.    

Έρχεται 26 Μαρτίου