Η ανακοίνωση της ημερομηνίας δημιουργεί έναν μικρό... πόλεμο Marvel εναντίον DC


Από τον Μάιο που μας πέρασε ξέραμε ότι το Snyder Cut της Justice League φεύγει από τη σφαίρα της φαντασίας και θα γίνει πραγματικότητα, αλλά χρειάστηκε πολλή δουλειά και ακόμα περισσότερα εκατομμύρια για να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ.

Μετά από τις νέες σκηνές που γυρίστηκαν και την ολοκλήρωση των ειδικών εφέ, η ταινία είναι έτοιμη και ο Ζακ Σνάιντερ ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα θα γίνει στο HBO Max στις 18 Μαρτίου. Η ανακοίνωση της ημερομηνίας δημιουργεί έναν μικρό... πόλεμο Marvel εναντίον DC αφού στις 19 του ίδιου μήνα θα κάνει πρεμιέρα στο Dinsey Plus η δεύτερη σειρά της Marvel μετά το Wandavision, το Falcon and the Winter Soldier.

Αν και αρχικά υπήρχε η προϋπόθεση το Snyder Cut της Justice League να κυκλοφορήσει σε τέσσερα ωριαία επεισόδια, τελικά θα δούμε μία ενιαία τετράωρη ταινία που θα αποτελείται μόνο από σκηνές  παλιές και νέες που έχουν την υπογραφή του Σνάιντερ, χωρίς το υλικό που είχε γυρίσει ο Τζος Γουίντον για να ολοκληρώσει τη δική του εκδοχή της ταινίας. Ανάμεσα στις εκπλήξεις θα είναι και η συμμετοχή του Jared Leto στο ρόλο Joker. Αυτά που ακολουθούν είναι τρία νέα πόστερ που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Πηγή