Το ευχάριστο (;) νέο επιβεβαίωσε η Universal


Αρχικά το περιμέναμε τον Απρίλιο του 2020, μετά η προσμονή μας πήρε παράταση για τον Νοέμβριο του 2020 και για να κρατήσουμε το σασπένς ακολούθησε μία τρίτη αναβολή για τον Απρίλιο του 2021. Μιλάμε για το «No Time to Die» που από ό,τι φαίνεται (και σύμφωνα με τα τελευταία νέα) δεν είναι το τυχερό του να βγει στο άμεσο μέλλον στις αίθουσες...

Το εμβόλιο αποτελούσε τη μοναδική μας ελπίδα πριν λίγο καιρό πως θα αλλάξει το πλάνο για τα σινεμά, ωστόσο το τοπίο μοιάζει ακόμη δυστοπικό. Άλλες χώρες περνούν ήδη το τρίτο κύμα της πανδημίας ενώ άλλες βρισκόμαστε προ των πυλών. Επομένως, η πρεμιέρα που με τόση αγωνία περιμένουμε, όπως διέρρευσε, παίρνει αναβολή (ελπίζουμε, αν και για τόσο μακριά, να είναι η τελευταία) για τις 8 Οκτωβρίου του 2021, όπως επιβεβαίωσε η Universal. 

Σύνοψη ταινίας:

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.