Έχει ήδη πάρει τα δυο ''ok'' η σειρά από τη πλατφόρμα- μένουν οι εξετάσεις για τα επόμενα τρία στάδια


Μας κέρδισε αμέσως μέσω της ερμηνείας των ηθοποιών, μέσα από τα πολλαπλά plot twist αλλά και λόγω της συνολικής αισθητικής του. Πρόκειται για την αστυνομική σειρά που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να σε κάνει να παραδεχτείς ότι ένα ελληνικό θρίλερ μπορεί να είναι αληθινά πειστικό. Μιλάμε για το «Έτερος Εγώ», μία τηλεοπτική ανθολογία που βασίστηκε στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016, μετράει δύο σεζόν, τις «Χαμένες Ψυχές» και την  «Κάθαρσις» και έχτισε κοινό από τη πρώτη στιγμή. Με υπογραφή σε σενάριο και σκηνοθεσία από τον Σωτήρη Τσαφούλια ο οποίος μάλιστα έχει αφήσει να αιωρείται η είδηση πως καλό θα ήταν να προετοιμαζόμαστε για τρίτο κύκλο, για την  «Νέμεσις».

 

Όμως, εκτός από την αγωνία μας για μία τρίτη επιστροφή αυτό που μας τρέλανε περισσότερο είναι η είδηση των τελευταίων ωρών πως ο εγκέφαλος της σειράς, ο Σωτήρης Τσαφούλιας που προαναφέραμε, βρίσκεται σε επικοινωνία με τους υπευθύνους του Netflix με θέμα συζήτησης τη φιλοξενία της σειράς στη πλατφόρμα. Και για να κάνουμε ένα μικρό spoiler, η σειρά έχει εξασφαλίσει ήδη τα δύο ''ok'' με βάση τα κριτήρια του Netflix τα οποία αφορούν την αισθητική και την ποιότητα. Όλα τα υπόλοιπα θα κριθούν μέσα από ''εξετάσεις'' σε άλλα τρία στάδια.

Χωρίς να θέλουμε να προτρέχουμε, εντελώς αντικειμενικά οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας εφόσον η σειρά είναι χιλιόμετρα μπροστά ως προς την υπόθεση και τη σκηνογραφία από ό,τι είχαμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής. 

Πληροφορίες της σειράς: Συντελεστές:Παραγωγή: COSMOTE TVΕκτέλεση Παραγωγής: BLONDEΣενάριο: Σωτήρης Τσαφούλιας, Κατερίνα Φιλιώτου, Παναγιώτης ΙωσιφέληςΣκηνοθεσία: Σωτήρης ΤσαφούλιαςProduction Designer / Line Producer: Ηλίας ΛεδάκηςΔιευθυντής Φωτογραφίας: Claudio BolivarΠαραγωγός: Φένια ΚοσοβίτσαΠρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης , Τάσος Νούσιας  Πέτρος Λαγούτης , Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Μάνος Βακούσης  , Σπύρος Παπαδόπουλος , Ορφέας Αυγουστίδης , Άννα Μενενάκου, Κατερίνα Διδασκάλου , Δημήτρης Καπετανάκος , Κόρα Καρβούνη , Μελισσάνθη Μάχουτ , Ιεροκλής Μιχαηλίδης , Πολύδωρος Βογιατζής , Γεράσιμος Γεννατάς , Λάζαρος Γεωργακόπουλος , Χρήστος Σαπουντζής , Κωνσταντίνος Τζούμας, Σωτήρης Τσαφούλιας,  Άκης Σακελλαρίου  , Βασίλης Ρίσβας, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος , Λαέρτης Μαλκότσης  , Ντίνα Μιχαηλίδη (Τούλα Λίτση, νοσοκόμα, Μελέτης Γεωργιάδης , Προμηθέας Αλειφερόπουλος  , Τάσος Ιορδανίδης, Γραμματική Γκόρου  , Δήμητρα Σύρου , Πάνος Γλυνός , Αντώνης Τσιοτσιόπουλος  , Γιάννης Φραγκίσκος