«Όλοι στη βιομηχανία ήθελαν να με προσλάβουν, αλλά ένιωθα ότι ήθελαν να με έχουν σαν τρόπαιο.»


Η Πάτι Τζένκινς, ο εγκέφαλος του «Wonder Woman» στάθηκε ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε μία συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο podcast του Μαρκ Μάρον σχετικά με το ''background'' της συνεργασίας της με τα στελέχη της Warner Bros.

Όπως υποστήριξε η ίδια λοιπόν τα στελέχη την προσέλαβαν με κριτήριο το φύλο της και όχι τις σκηνοθετικές της ιδέες και το συνολικό της έργο.  «Όλοι στη βιομηχανία ήθελαν να με προσλάβουν, αλλά ένιωθα ότι ήθελαν να με έχουν σαν τρόπαιο. Τους ενδιέφερε να περπατάει μία σκηνοθέτιδα στο πλατό και όχι τόσο η ιστορία και το όραμά της» δήλωσε, συνεχίζοντας πως «Υπήρχε τέτοια δυσπιστία στο να κάνουμε πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο και με μία διαφορετική άποψη».

Έντονη ήταν η δυσπιστία από πλευράς της Warner Bros ως προς τη ποιότητα του σεναρίου της  «Wonder Woman» καθώς τότε βρίσκονταν σε μία εποχή που τα περισσότερα σενάρια που είχαν να κάνουν με γυναίκες υπερήρωες ήταν αποτυχημένα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την καχυποψία των παραγωγών. Όπως δήλωσε η ίδια ''δεν περνούσε'' η δική της γνώμη ως προς το πώς να προσεγγίσουν τη ταινία και για αυτό το λόγο ένα χρόνο αργότερα δέχτηκε ξανά πρόσκληση από τα στελέχη με σκοπό να βγει η ταινία με βάση τη δική της οπτική.