Η 2η σεζόν ξεκινάει σε λίγες μέρες στο Disney Plus


Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την επιστροφή του Mandalorian και αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερος Baby Yoda με στιγμές που είναι σίγουρο ότι θα σαρώσουν και φέτος το internet.  H Disney βέβαια εξακολουθεί να τον αναφέρει ως «το παιδί» ακόμα και στο βίντεο που ετοίμασε με μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του από την πρώτη σεζόν.

Η 2η σεζόν έρχεται στις 30 Οκτωβρίου στο Disney Plus και υπόσχεται να κάνει ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στο ευρύτερο σύμπαν του Star Wars, με γνωστούς χαρακτήρες να κάνουν την εμφάνισή τους. O κίνδυνος που έρχεται από τον Moff Gideon (Giancarlo Esposito) είναι πλέον όλο και πιο κοντά και ο Mando (Pedro Pascal) κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για προστατεύσει το «παιδί».

Η 2η σεζόν της σειράς πρόλαβε και ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της πριν την καραντίνα. Έτσι, η πρεμιέρα της θα γίνει κανονικά. «Η νέα σεζόν έχει στόχο να παρουσιάσει μία μεγαλύτερη ιστορία»  δηλώνει ο δημιουργός Jon Favreau που τονίζει ότι θα υπάρχει επέκταση στην πλοκή πέρα από την πορεία του Mando. «Το κάθε επεισόδιο θα έχει τον δικό του χαρακτήρα και ελπίζουμε ότι θα παρουσιάσουμε πολλά νέα πράγματα. Όλα είναι μεγαλύτερα, ενώ διακυβεύονται πολλά, αλλά και η προσωπική ιστορία του Mandalorian με τον Baby Yoda θα εξελιχθεί με έναν τρόπο που πιστεύω ότι θα αρέσει στον κόσμο». 

Πηγή