Αν είν' η μοίρα του σακατεμένη...


Κι ενώ όλο και έδειχνε να στρώνει η κατάσταση με το Dune, τη ταινία που περιμένουμε πιο πολύ κι από την αποχώρηση του 2020, τη Δευτέρα έσκασε η βόμβα από τις Η.Π.Α. ότι η πρεμιέρα παίρνει ξανά αναβολή.

Μάλιστα, δε μεταφέρεται απλώς λίγους μήνες μετά, αλλά ένα χρόνο αργότερα. Και συγκεκριμένα, την 1η Οκτωβρίου του 2021 (θεού θέλοντος). Το ευχάριστο είναι ότι το Wonder Woman μέχρι στιγμής δεν έχει κουνηθεί από τη θέση του και τα μέχρι στιγμής κείμενα μιλάνε για πρεμιέρα τον Δεκέμβρη.

Η απογοήτευση μας αλλά και η επιφυλακτικότητα των στούντιο σχετικά με το ιδανικό timing να βγει μία μεγάλη ταινία στις αίθουσες, όπως αυτές που αναφέρθηκαν ή το «Tenet» του Κρίστοφερν Νόλαν, είναι λογική. Ωστόσο, ενέχει τον κίνδυνο να αποθαρρύνθει τελείως το κοινό και στο τέλος τέλος να φαντάζει αρκετά μακρινή η συηνήθεια του ''πάω σινεμά''.

Όσο για την ταινία του Batman αναμενόμενη είδηση θα είναι ότι θα μεταφερθεί κι εκείνη εφόσον η καινούρια ημερομηνία πρεμιέρας του Dune ήταν σφραγισμένη από τον Ματ Ριβς. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι το 2021 θα είναι ένα πιο τολμηρό έτος για τα σινεμά...