Αυτή τη Κυριακή έχει Τζόνι Ντεπ, μη κανονίσεις θάλασσα

Ραντεβού στις 22:00 στη Nova

Κείμενο: Κατερίνα Ανδρομιδά

Μπορεί η καραντίνα να έφτασε στο ''τέλος'' της, όμως, η συνήθεια που έγινε λατρεία και εννοώ τις ταινίες και τις σειρές δεν έχει όρια.

Η Nova καθ'όλη τη διάρκεια του εγκλεισμού και του απολογισμού μας συντρόφευσε με διαμαντάκια και φαίνεται πως έχει πολλή αγάπη ακόμη να μας δώσει!

Ποτέ δεν είναι αργά κύριε καθηγητά_3.jpg

O τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Τζόνι Ντεπ, επιστρέφει ως καθηγητής, αυτή τη φορά, στην απολαυστική κομεντί «Ποτέ δεν είναι αργά κύριε καθηγητά» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 24 Μαΐου, στις 22:00, αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από το Novacinema1HD!

Όταν μαθαίνει ότι του έχουν μείνει μόνο μερικοί μήνες ζωής, ένας καθηγητής πανεπιστημίου αποφασίζει να ζήσει τον χρόνο που του απομένει στο έπακρο και να διασκεδάσει όσο περισσότερο μπορεί...

Ποτέ δεν είναι αργά κύριε καθηγητά_4.jpg

 

Ποτέ δεν είναι αργά κύριε καθηγητά_2.jpg

 

Ποτέ δεν είναι αργά κύριε καθηγητά_1.jpg

Τον πρωταγωνιστή πλαισιώνουν οι ηθοποιοί: Ρόζμαρι ΝτεΓουίτ, Ντάνι Χιούστον και Ζόι Ντόιτς, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γουέιν Ρόμπερτς.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε  θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!