Τι ετοιμάζει το HBO Max;


Aγαπητέ φαν ακολουθεί σημαντική ανακοίνωση για τα «Φιλαράκια» μας, αυτά που μας κράτησαν συντροφιά και μας έκαναν να γελάσουμε με την καρδιά μας για περίπου δέκα χρόνια.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του THR (The Hollywood Reporter), έχουν ξεκινήσει συνομιλίες μεταξύ του HBO Max και των συντελεστών της σειράς ‘Friends’, Τζένιφερ Άνιστον, Κάρτνεϊ Κοξ, Λίσα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ Λε Μπλανκ, Μάθιου Πέρι καθώς και με τους δημιουργούς της σειράς, προκειμένου οι αγαπημένοι φίλοι μας να εμφανιστούν ξανά στο τηλεοπτικό πλατό. Ωστόσο, αδιευκρίνιστο παραμένει ακόμα το σενάριο πάνω στο οποίο δουλεύουν οι δημιουργοί της σειράς, Ντέιβιντ Κρέιν και Μάρτα Κάουφμαν.

Η καυτή είδηση, ήρθε λίγες μέρες μετά την συνέντευξη της Τζένιφερ Άνιστον στο show της  Έλεν Ντε Τζένερις, η οποία είχε αναφέρει χαρακτηριστικά «ότι η όμαδα των ‘Friends’ δουλεύει πάνω σε κάτι», χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερα. Πέραν όμως αυτής της δήλωσης, οι φήμες για το reunion φούντωσαν και με τις φωτογραφίες που ανέβασαν κατά καιρούς οι ηθοποιοί στα social media.

Οι έξι διάσημοι φίλοι «Ρέιτσελ», «Μόνικα», «Φοίβη», «Ρος», «Τζόι» και «Τσάντλερ» περιμένουν να συνδεθούν ξανά 25 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς, που απέκτησε θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

 

Πηγή: Allyou.gr/Κωνσταντίνα Κύρκου