Τι γνωρίζουμε ως τώρα για το νέο του φιλμ


Ο Donald Glover είναι πολυτάλαντος. Έχει πολλά ταλέντα τα οποία εκφράζει όλα με επιτυχία (ως τώρα τουλάχιστον). Είναι ράπερ (aka Childish Gambino), ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και η λίστα μπορεί να περιλαμβάνει κι άλλα ταλέντα που δεν μας έχει αποκαλύψει ακόμα.

Σήμερα κάνουμε focus σε δύο απ’ αυτά: στο σενάριο και την ηθοποιία. Ο γνωστός σταρ έχει ήδη αναγνωριστεί για τις ικανότητές του σαν ηθοποιός και σεναριογράφος, μέσα από το αριστουργηματικό “Atlanta”, μια τηλεοπτική σειρά του FX Series.

Από τότε, ο Glover «απογειώθηκε». Όλοι συνειδητοποίησαν πόσο ταλαντούχος τελικά είναι. Έχοντας λοιπόν, αναγνωριστεί πλέον και σε παγκόσμιο επίπεδο για την δουλειά του, ο ίδιος «ανοίγει» κι άλλο τα φτερά του.

Ο Glover προς το παρόν δουλεύει με την Beyoncé και πολλούς ακόμη αστέρες του Χόλυγουντ για ένα reboot του Lion King. Ενώ αναμένουμε με ανυπομονησία την ταινία, ο ίδιος προγραμματίζει να μας εντυπωσιάσει με ένα ακόμη project του.

Ο Donald Glover αποκάλυψε πριν λίγο καιρό, την νέα του ταινία. Στο Pharos Festival στην Νέα Ζηλανδία έδειξε το trailer του, Guava Island.

Εκεί ήταν που καταλάβαμε την φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Rihanna στο Instagram προφίλ της πριν μερικούς μήνες με τον εν λόγω καλλιτέχνη (την οποία κατέβασε τελικά).

https://www.instagram.com/p/BqkgKZAhShH/?utm_source=ig_embed

Η φωτογραφία αυτή ήταν από τα παρασκήνια της ταινίας Guava Island! Προς το παρόν, εκτός του trailer, δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την ταινία.

Τι καταλαβαίνουμε όμως από το trailer;

Η υπόθεση της ταινίας, φαίνεται να εστιάζει σε ένα νεαρό ζευγάρι που ζει στην Κούβα και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μέσω του παράνομου εμπορίου.

Αν και δεν φαίνονται στο εν λόγω trailer, πέρα από την Rihanna στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Nonso Anozie, η Letitia Wright  και φυσικά ο Donald Glover.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Hiro Murai ο οποίος έχει επιμεληθεί την σκηνοθεσία πολλών μουσικών video του διάσημου καλλιτέχνη αλλά και πολλών επεισοδίων του Atlanta. Στο project συμμετέχει επίσης ο κινηματογραφιστής του Atlanta, Christian Sprenger.

Λίγα λόγια για το καστ

 

Donald Glover

https://www.instagram.com/p/BqwC0njjyKG/

Γνωστός από την σειρά Atlanta, ο Donald Glover θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ως κάποιος που ζει στον «παράδεισο» aka Guava Island, αλλά δεν το εκμεταλλεύεται όπως θα έπρεπε.

Rihanna

https://www.instagram.com/p/BokRcYuDDMg/

Η σούπερσταρ από τα Barbados θα συμπρωταγωνιστεί με τον Glover και θα παίζει την κοπέλα του.

Letitia Wright

https://www.instagram.com/p/Bn2rK_9BozT/

Η σταρ που έγινε ευρέως γνωστή από το Black Panther δεν γνωρίζουμε τι ρόλο θα έχει. «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα», δήλωσε σχετικά στο Hollywood Reporter. «Δεν ξέρω καν…. Τι είναι το Guava Island; Δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω καν από πού πήραν το όνομά μου!».

Nonso Anozie

https://www.instagram.com/p/BqQz94cAKpY/

Ο Βρετανό-νιγηριανός ηθοποιός γνωστός από το Game of Thrones ως Xaro Xhoan Daxos είναι και αυτός μέρος του καστ, αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον ρόλο που θα έχει στην ταινία.

Ας ελπίσουμε να μάθουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες για το –απ’ ότι φαίνεται- πολλά υποσχόμενο project του Donald Glover!

Κεντρική φωτό: Instagram @paytonlibrary