Για να μπεις στο κλίμα της πιο τρομακτικής γιορτής ever!


H γιορτή του Halloween κατέφθασε! Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια γιορτάζουμε και εμείς την γιορτή αυτή, με πάρτι να γίνονται σε όλη την πόλη και ανθρώπους να μασκαρεύονται με τις πιο… spooooky μεταμφιέσεις!

Ακόμα και σε πάρτι να μην θέλεις να πας, μπορείς να εύκολα να μπεις στο κλίμα της γιορτής, βλέποντας μια Halloween-themed ταινία!

Μερικές από τις πιο τρομακτικές αλλά και διασκεδαστικές ταινίες έχουν γυριστεί με αφορμή το Halloween (και όχι μόνο) και εγγυώνται να μας βάλουν στο κλίμα!

Είσαι γενναίος αρκετά για να δεις αυτές τις ταινίες....; Σίγουρα το να τις δεις με τους φίλους σου θα βοηθήσει την κατάσταση….

The Rocky Horror Picture Show (1975)

Μια κλασική ταινία την οποία θα απολαύσεις πολύ. Το στόρι; Ένα ζευγάρι καταλήγει στο… σέξι κάστρο του Dr. Frank-N-Furter, μια σκοτεινή βραδιά που βρέχει καταρρακτωδώς. Η τέλεια B-movie ταινία η οποία θα σε κάνει να γελάσεις και να ενθουσιαστείς με τα μακιγιάζ του Tim Curry.

Halloween (1978)

Δεν υπάρχει λίστα με τις καλύτερες ταινίες για το Halloween που να μην συμπεριλαμβάνει αυτή. Είναι classic αλλά και μια πολύ τρομακτική ταινία! Το Halloween εξιστορεί την ιστορία ενός ψυχοπαθούς παιδιού το οποίο κλείνουν στην φυλακή αφού σκοτώνει την 15χρονη αδερφή του σε ηλικία 6 ετών!

A Nightmare on Elm Street (1984)

Πρόσεξε μη σε πάρει ο ύπνος σε αυτή την ταινία, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σε κυνηγήσει στον ύπνο σου! Ο Freddy Krueger, είναι ο πιο scary δολοφόνος που έρχεται να κάνει όλους τους εφιάλτες των πρωταγωνιστών πραγματικότητα. Κανείς δεν θα κοιμηθεί «σαν πουλάκι», μετά από μια επίσκεψη του Freddy.

The Ring (2002)

Το remake του Ιαπωνικού hit Ringu, The Ring μας προσφέρει ένα νέο είδος τρόμου. Η Naomi Watts παίζει μια σκεπτική ρεπόρτερ η οποία εξερευνεί μια βιντεοκασέτα, όπου οι φήμες λένε, ότι σκοτώνει μια μέρα μετά, όποιον την παρακολουθήσει. Χμ….

Annabelle (2014)

Prequel του The Conjuring, η ταινία επικεντρώνεται σε μια κούκλα-αντίκα την οποία διατηρούν οι Lorraine και Ed Weber, ντεντέκτιβ παραφυσικού εγκλήματος. Αφού, μια γυναίκα αυτοκτονεί αφού κράτησε στα χέρια της την κούκλα αυτή, μια σειρά τρομακτικών συμβάντων ξεκινά.

Κεντρική φωτό: Instagram @ smithsgrove