Ημέρα GoT η σημερινή στο Platform


Ημέρα GoT η σημερινή στο Platform

 

Λίγες μόλις ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της 5ης σεζόν της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, το ΗΒΟ, που προβάλλει το show, αντιμετώπισε μια δυσάρεστη για αυτούς, έκπληξη.

Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια της φετινής χρονιάς λοιπόν, που ήταν προγραμματισμένο να προβληθούν στη πορεία του επόμενου μήνα, εμφανίστηκαν ξαφνικά στο διαδίκτυο. Μέχρι μάλιστα μερικές ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα, η τετράδα είχε κατεβαστεί από διάφορα torrent sites πάνω απο 800.000 φορές.

Το πως έγινε κάτι τέτοιο δεν είναι ακριβώς μυστήριο, μιας και το ίδιο το ΗΒΟ είχε στείλει αυτά τα αρχικά επεισόδια σε μερίδα του τύπου, προκειμένου να γράψουν τις πρώτες εντυπώσεις τους από το, περίπου, πρώτο μισό της σεζόν.

Κάποιος όμως που υποτίθεται πως ήταν άτομο εμπιστοσύνης, απο ότι φαίνεται αποδείχτηκε το αντίθετο. Το περιστατικό στο μεταξύ λογίζεται ως δυσάρεστη χρονικά εξέλιξη για το τηλεοπτικό δίκτυο, μιας και πολλά είχαν πονταριστεί στο νέο κύκλο της σειράς, για τη προώθηση της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας του, το HBO Now.