Η dicha.gr σε συνεργασία με την officeplus προχώρησε σε μία ριζική ανανέωση του eshop officeplus.gr, προσφέροντας ακόμα καλύτερη και πιο ευχάριστη εμπειρία για τους χρήστες και πελάτες της.


Ο επισκέπτης του officeplus.gr, μπορεί πλέον να περιηγηθεί με περισσότερη άνεση και ταχύτητα στο νέο διαδικτυακό κατάστημα,  να επιλέξει μεταξύ 21.000 και πλέον προϊόντων γραφείου, αναλώσιμων και σχολικών και να κάνει με μεγαλύτερη ασφάλεια τις συναλλαγές του online.

Για να παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στους πελάτες της, δημιουργήθηκαν εφαρμογές όπως: εύρεση συμβατού μελανιού για το μοντέλο εκτυπωτή του χρήστη, online δημιουργία σφραγίδας και online παραγγελία φωτοτυπιών.

Το ανανεωμένο eshop της officeplus, είναι ακόμα ένα βήμα που κάνουν οι Γιώργος Σπαθάρης & Δημήτρης Σακουλίδης, ιδρυτές της επιχείρησης, προς την ψηφιακή εξέλιξη.

Ένα βήμα απ’ τα πολλά, που δείχνει έμπρακτα ότι δεν καθιερώθηκε τυχαία στο χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, ως ένας βασικός προμηθευτής εκατοντάδων επιχειρήσεων που έχουν ανάγκη από έναν αξιόπιστο και συνεπή συνεργάτη.

Ό,τι ανάγκη έχει το γραφείο σας, θα την βρείτε στο ανανεωμένο: officeplus.gr