Γιόρτασε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου με το πιο ανατρεπτικό Street Tour στο κέντρο της Αθήνας. 


Προσκάλεσε όλους τους επίδοξους OneBladers να ανακαλύψουν τα πιο ζωντανά, πολυσύχναστα spots της πόλης και να ζήσουν από κοντά την πιο urban εμπειρία ξυρίσματος, τολμώντας την αλλαγή με την πιο πρωτοποριακή συσκευή στην κατηγορία της ανδρικής περιποίησης!

Ο Γιώργος Βαγιάτας, ο Τίμος Κουρεμένος καθώς και η ομάδα ξεναγών του OneBlade, βρέθηκαν στο OneBlade Street Tour για να «κόψουν» κίνηση, αναλαμβάνοντας παράλληλα ρόλο “grooming expert” στο Barber Booth της Philips, στο ένα και μοναδικό six d.o.g.s, προσφέροντας άφθονο γέλιο, εκπλήξεις και δώρα στους πιο καλούς «μαθητές», παρέα με την λεπίδα που τα κάνει όλα.

Philips_OneBladeStreetTour_03.jpg

Το OneBlade πέρασε από σημεία και στέκια με αυθεντική ταυτότητα, γειτονιές με αληθινή ιστορία - Μοναστηράκι, πλατεία Αβησσυνίας, οδός Πρωτογένους, Σαρρή κ.ά. – «ξεδίπλωσε» όλη τη street κουλτούρα και μετέτρεψε το OneBlade Street Tour σε μια συναρπαστική, κονσεπτική εμπειρία ανδρικής περιποίησης, βασισμένη στην τριλογία του «Τρίμαρε-Διαμόρφωσε-Ξύρισε».

Philips_OneBladeStreet Tour_02.jpg

Με την πιο επαναστατική τεχνολογία - ταχύτατα κινούμενη λεπίδα που κάνει 200 κινήσεις ανά δευτερόλεπτο και κόβει ακόμα και τις πιο μακριές τρίχες – το OneBlade  είναι σχεδιασμένο να ακολουθεί τις καμπύλες του προσώπου, για άψογη ακρίβεια και λιγότερους ερεθισμούς, χάρη στο διπλό σύστημα προστασίας που διαθέτει. Χαρίζει με  απόλυτη ακρίβεια το τέλειο τριμάρισμα και ξύρισμα, στο στυλ που επιθυμείς, από επιμελώς ατημέλητο, μέχρι ένα απαλό και καλοξυρισμένο look.

Philips_OneBladeStreetTour_05.jpg

Συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι όσο περίμεναν τη σειρά τους στο OneBlade Barber Booth, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την μπύρα τους με πολλή μουσική και κέφι στο αγαπημένο six d.o.g.s.

Εισχωρώντας βαθιά στην urban, street κουλτούρα και ανακαλύπτοντας κάθε κρυμμένη πτυχή της πόλης, η Philips και το OneBlade συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν και μας αποδεικνύουν ότι γνωρίζουν καλά τους OneBladers και την Αθήνα!