Με 9 συνολικά βραβεία, η digital καμπάνια του DUO, “New Sexipedia For Wherever”, κατέκτησε την κορυφή των φετινών Ermis Awards!


DUO.jpgΤην «αποθέωση» γνώρισε για ακόμα μία χρονιά το DUO στην μεγαλύτερη γιορτή δημιουργικότητας της ελληνικής αγοράς επικοινωνίας, κατακτώντας 9 συνολικά ERMIS AWARDS για την digital καμπάνια “New Sexipedia For Wherever”.  2 GRAND, 5 GOLD, 1 SILVER και 1 BRONZE είναι ο απολογισμός που οδήγησε το DUO στην κορυφή της φετινής διοργάνωσης ERMIS AWARDS.  Την καμπάνια εμπνεύστηκε και υλοποίησε η 4Wise Monkeys.

Με ευρηματικούς τρόπους, που μιλούν τη γλώσσα των νέων, η καμπάνια NSFW του DUO χρησιμοποίησε ως βασικό όχημα digital κανάλια και γνωστούς Έλληνες YouTuber με μεγάλη απήχηση για να «χτίσει» επικοινωνιακά πίσω από τον άξονα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των νέων. Πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος είχε η ειδικός, σεξολόγος Ειρήνη Χειρδάρη, η οποία σε αλληλεπίδραση με τους YouTubers, μιλάει για «καυτά» θέματα γύρω από το σεξ, λύνοντας κάθε απορία με απλό και κατανοητό τρόπο.

Η πολυβραβευμένη καμπάνια “New Sexipedia For Wherever” στηρίζεται στο insight ότι οι νέοι έχουν μεγάλη περιέργεια για το σεξ, ωστόσο δεν θέλουν οι γύρω τους να πιστεύουν ότι δεν γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με  αυτό και έτσι… το ψάχνουν, κυρίως online. Έτσι λοιπόν, χρησιμοποιεί «καμουφλαρισμένα» video με φυσιολογικό ορατά περιεχόμενο, ζητώντας από όσους παρακολουθούν να φορέσουν απλά τα ακουστικά τους ώστε  να ακούσουν όλο το «πιπεράτο» περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει, ακόμη και στους πιο πολυσύχναστους χώρους, χωρίς να το καταλαβαίνουν οι γύρω τους! Με πρωτότυπο και έξυπνο τρόπο, στα video της digital καμπάνιας, αγαπημένοι και με επιρροή στο νεανικό κοινό YouTubers αναλύουν θέματα σεξουαλικού ενδιαφέροντος, εντάσσοντάς τα στη ροή και το ύφος των δικών τους video ώστε άμεσα και ουσιαστικά να απευθυνθούν στο κοινό-στόχο.

Εδώ θα βρείτε όλα τα video της NSFW καμπάνιας του DUO: https://www.sexipedia.gr/

Ακολουθούν αναλυτικά τα βραβεία που απέσπασε το DUO στη φετινή διοργάνωση ERMIS AWARDS:

ERMIS ΕΝΟΤΗΤΑ AD | GRAND ERMIS 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ DIGITAL VIDEO  - ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΩΝ  -  GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ

ERMIS ΕΝΟΤΗΤΑ BRANDED ENTERTAINMENT & CONTENT | GRAND ERMIS 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SERIES / FICTION & NON FICTION – GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BRAND INTEGRATION INTO EXISTING PROGRAM – GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ

ERMIS ΕΝΟΤΗΤΑ DIGITAL 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEB CAMPAIGNS | CONSUMER PRODUCTS & RETAIL SPACES – SILVER ΒΡΑΒΕΙΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ONLINE AD | NATIVE ADVERTISING – GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SOCIAL MEDIA | CREATIVE USE OF INFLUENCERS (OR CELEBRITY OR CONTENT CREATORS) – GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SOCIAL MEDIA | WEBISODES / SERIES – BRONZE ΒΡΑΒΕΙΟ